2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون همونی شد ک تو دوران مجردی تصور‌‌ش میکردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 97 پست
اره شکر خدا واقعا خدا دوسم داره هر چی بخواییم میده همسرمم این جوریه ببین انگار یکی جلو پای ما زندگیو ...

خودتو چشم نزن بگو ماشالله پیش همه هم نگو اسفند دود کن انشالله تا ابد همینجوری بمونید 

اره شکر خدا واقعا خدا دوسم داره هر چی بخواییم میده همسرمم این جوریه ببین انگار یکی جلو پای ما زندگیو ...

ن بابا اینجوریام نیست

تو خودت پولدار بودی خب با یه خانواده پولدارم وصلت کردی کاملن طبیعیه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت باشی 🙂تمرینات قانون جذب رو انجام میدادی ؟ عبارت تاکیدی و تصویرسازیو....  زمان مجردی مط ...

نه مطمئن بوووووودم به خدا قصم میخورم از بچگی میرفتم استخر بیرون من همیشههههعع تو خونه رویاهام استخر خونمو دیده بودم همیشه خونه دوبلکس دیده بودم همیشه شوهر هیکلی دیده بودم به خدا الانم ۱۰ سال دیگمو نوشتم شوهرم خندید ولی من حتی ظاهرمونم نوشتم که من ۵۳ کیلوام هنوز تو سن ۳۶ سالگی اسم بچمو لباساشون حتی به شوهرم گفتم رفتیم باغ موندیم چون دم عید فرشازو دادیم قالی شویی اون میخندید ولی من شک ندارم اصلا بهش که همون میشه 

درست میشه میگی؟؟؟ حق طلاق و بچه و کل املاکو داده بهم گفت اگ‌رفتم‌ سمتش منو ترک کن .منو از بچم‌م ...

اره حتما...شک نکن عزیزم...ما زن هستیم اراده کنیم میتونیم دنیا رو کن فیکون کنیم🙌 به قدرتت شک نکن...تو خیلی قدرتمند هستی چون هم زنی و هم عاشق...

به راهت ادامه بده محکم تر...شوهرت ارزشو داره ...تنهاش نذار تا وقتی خوب شد زندگیت صدبرابر عالی تر میشه.

انشالله‌خوب‌بشه#  

تومیتونی👌💪💪💪#  

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
چی تعریف کنم عزیزم😀 تو پست بعدیم نوشتم

😘اینکه تو مجردی چه خواسته هایی داشتی, از تمرینات قانون جذب استفاده میکردی ؟ 

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون               
ب امید خدا.ممنونم🌹🌹

انشالله بزودی خوب میشه..تاپیک بزن با عنوان دیدین تونستم...منم حتما تگ کن

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
نه من یه ماشین ۱۸۰ ت داشتم شوهرم ۲ میلیاردی خانوادم کارمند هستن 

خب دیگ بلاخره پولدارین بودین

الان مثلن منی ک وضع مالیمون زیاد خوب نیست همش تصور میکنم ک شوهرم خیلییی پولداره مسخرس واقعا😓کاش خدا منو نجات بده از این خیالپردازیا

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
نه مطمئن بوووووودم به خدا قصم میخورم از بچگی میرفتم استخر بیرون من همیشههههعع تو خونه رویاهام استخر ...

واای عزیزم خیلی خوبه 🤩

میتونم بپرسم چطور تو مجردی مطمئن بودی همچین زندگی ای خواهی داشت ؟ طرز فکرت چطور بود که این باور قوی رو پیدا کرده بودی ؟ 

آخه خیلیا رو دیدم بعد مدتی که به خواسته شون نرسیدن نگران میشن 

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون               
واای عزیزم خیلی خوبه 🤩 میتونم بپرسم چطور تو مجردی مطمئن بودی همچین زندگی ای خواهی داشت ؟ طرز فکرت ...

پولدار طبیعی بود ک یه زندگی شیک رو تصور کنه گلم 

نمیشد ک یه زندگی فقیرانه رو تصور کنه وقتی ماشینش ۱۸۰تومن بود پدر مادرشم کارمند