2777
2789
عنوان

گفت و گوی شوهرمو با همکارای زن شنیدم 😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6198 بازدید | 170 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا👌👌👌 چرته میخواد ی طوری رفتار کنه ک برنامه مهم نباش برامون اما در اصل داره فکر بقیه رو میبره ...

چرا اینجوری فکر میکنی 

واقعا براتون متاسفم 

اینطوری که شما فکر کردی نیس عزیزم ولی هر طور میخوای قضاوت کن 

من قسم خوردم که بخاطر اینکه حال کاربرا مثل من نشه چیزی نمیگم 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
شوهرم درسته قاطی اونا شد  ولی خیلی سنگین تر از زنا حرف می‌زد  اونا همش قهقهه های بلند&nb ...

ولی بازم نمیشه یه  طرفه قاضی رف همه مشکلات دارن توزندگی...توهم  سعی کن بامحبت بیشترب خودت جذبش کنی تا حرفای کسی  روش تاثیر  نزاره  وفقط توروببینه

ولی  حرفم بااون زنایی هس ک حدشونو نمیدونن توروخدا  رعایت کنین شاید یکی همسرش  دوس نداره  باشوهرش ب غیر  سلام حرف دیگه ای زدع شه خب دیگه همه مث هم نیستن ک مث هم فک نمیکنن یکی روشوهرش خیلی حساسه  خب اینم حقشه....هرچی میکشیم ازهم جنس خودمونه😏

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚

وقتی وارد يه رابطه‌ی پخته ميشی،

نگرانيا از اينكه «كجا رفت؟» «با کی رفت؟» يا «تنهام ميذاره؟!»،

تبديل ميشه به اينكه «الان چی حالشو خوب ميكنه؟»

«چطور فرداشو بسازم؟»

«كم خوابيده و خسته‌ست...»

رابطه های با سُتون، انقدر محكمه و به هم اطمينان ميدن

كه نگرانيشون فقط رفاه طرفشونه نه ترس از نبودنش...

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
ولی بازم نمیشه یه  طرفه قاضی رف همه مشکلات دارن توزندگی...توهم  سعی کن بامحبت بیشترب خودت ...

دقیقا...# من که همچین زنای رو که حتی بیشتر به شوهرم‌نگاه میکنن نفرین میکنم که داغ عزیز روی دلشون بشینه که دیگه حس و حالشو نداشته باشن تا حرص یه زن دیگه رو دربیارن

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
اره.ول کن بابا حوصله داریا الان خوش خوشانته چار سال دیگه موهات سفید شدن اعصابت زده ب تمام بدنت شدی ک ...

همین الانم داغون شدم تو 20 سالگی 😞🥺

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
ارع بابا بخدا من چیزی تو دلم نیس میدونم همکارا آقا هم همینطوره آنقدر میگیم می‌خندیم تایم کار رو

کارتون خیلی اشتباهه حالا نریزید سرم من به شخصه با مرد نامحرم بگوبخند نمیکنم واسه همین دوست ندارم شوهرمم با زنها بگوبخند کنه