2777
2789
عنوان

مامان بابام سنشون بالا بود که من بدنیا اومدم،،،میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 38422 بازدید | 602 پست
با بچتون خییلی خوبه ۲۱سال اختلاف سنی با بچت رفیق باش و باهاش حال کن نه مثله من مثله بدبختا باید تو ...

آره خدارو شکر با پسرام دوستم خیلی

برادرخواهرای بزرگم کلی خاطره از پدرم دارن میگن اینجا رفتیم این کارو کردیم ولی من هیچ

از وقتی یادم میاد دیگه مریض بود قربونش برم ولی مهربوون بود نذاشت هیچ بچه ای ازش شکایت یا گله ای داشته باشه

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر ک داشته باشی همدمته پای حرفات میشینه توهمه زندگیا غم و غصه هست فک کن این موقع شب دلت گرفته ن ...

آخه همه خواهرا اینجوری نیستن 

من خودم خواهر دارم و دوستش دارم ورابطمون خوبه ولی هیچوقت حرفا ودرودلای زندگیمو پیشش نمیگم

بعدازدواج هرکس دیگه درگیر زندگی وبچه خودش میشه

همسر من چهل سالشه خودمم ۳۶ سالمه دخترم هفده ماهشه خیلیم راضی هستیم هرکی ناراضیه جمع کنه بره والا😂😁

من نمیدونم چه ربطی به سن داره

مهم حوصله و علاقست

همسر من ۴۰ سالشه ولی شریک بازی پسرمه مثل دو تا بچه

همسر من چهل سالشه خودمم ۳۶ سالمه دخترم هفده ماهشه خیلیم راضی هستیم هرکی ناراضیه جمع کنه بره والا😂😁

عزیزم مادرم داداشمو شونزده سالگی اورد منو سیوهفت سالگی .همه درددلاشو به من میگه خیلی هم دل زنده هست ,اون سن بالای بی اعصاب باور کن تو جوونی هم گند بودن .  

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
آره خدارو شکر با پسرام دوستم خیلی برادرخواهرای بزرگم کلی خاطره از پدرم دارن میگن اینجا رفتیم این کا ...

خوش‌به حالت باز از پدرت خاطره خوب داری من چی

کلا عزیز من تو خلقت خدا موندم من رو براچی اورد این دنیایی که واسه من جز خسرت و بدبختی و آه هیچی نداشته

من تو این ۲۰ هیچی از زندگیم نفهمیدم

و اگر ازدواج کنم مطمئنن تو همون سال‌های اول زندگیم بچه‌دار بشم تا بچم عقده‌های بچگی و نوجوونی و جووتی رو نداشته باشه

من به تمام معنا ی عقده‌ای سرکوب شده‌ام که داره عقده خفم میکنه

نه تفریحی کردم نه خوشی داشتم

عقده_ای_بدبخت# 😔😔

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

عزیز دلم توکلت به خدا باشه،خدا انشاالله بهترین و با اخلاق ترین نفر رو سر راه زندگیت قرار بده که هم تکیه گاهت باشه هم خیال پدر و مادرت از خوشبخت شدنت آسوده باشه،خدا بخواد همه چی قشنگ جفت و جور میشه نگران نباش عزیزم

من دلگرمیم بعد پدر مادرم بعد از شوهرم و بچه هام خواهرامه کلی هوای همو داریم مخصوصا بعد مرگ مادرم که ...

من خواهرم خونسرده قبلا یروز بهش زنگ نمیزدم زنگ میزد میگف چرا نیستی اما می بینم فققققطططط منتظره من زنگ بزنم واگه نزنم دیگه زنگ نمیزنه .حالا خواهرا دلسوزن یعنی 

داداشامم سال تا سال ی زنگ نمیزنن امسال حتی تولدمم زنگ نزدم یادم نمیاد کی هممون دور هم جمع شدیم .پرجمعیت بودن اینجوری چ فایده داره نمیشه ک همش من زنگ بزنم بهشون 

من نمیدونم چه ربطی به سن داره مهم حوصله و علاقست همسر من ۴۰ سالشه ولی شریک بازی پسرمه مثل دو تا بچ ...

همسر منم خیلی با بچه سرو‌کله میزنه درست مثل بچه ها

باهم دوتایی بیرون میرن میبره اداره با خودش یا پارک خیلی بهشون خوش میگذره اونوقت بابای من یه پدر ۲۷ساله بود یبار بغلمون نمیکرد چه برسه بازی تازه الان سنش رفته بالا بچه هارو دوس داره همه چیز برمیگرده به خود طرف حتی مرگ و بیماری هم مختص افراد مسن نیست ممکنه به فرد پدرو مادر جوونش رو از دست بده یا بیمار بشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عزیزم مادرم داداشمو شونزده سالگی اورد منو سیوهفت سالگی .همه درددلاشو به من میگه خیلی هم دل زنده هست ...

اره مامان من کلا با حوصله نبود انقد ازش حساب می‌بردیم هجده سالگی مادر شد هنوزم زیاد حوصله نداره از بچه ها توقع داره مثل ادما بزرگا درک داشته باشن 😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
سلام اپرا بانو خوبی....جاتون خالی نباشه...امروز یادتون افتادم 😍 امضات یکم‌تلخه چه میشه کرد ناملایما ...

سلام عزیزم

ان شاء الله توی خوشی ها یاد هم باشیم

من از اینجا آزرده نیستم

اینجا بیش از این حرفها برام آموزش داشته

و دوستانی که بی نظیرند مثل شما🌹😚

سایت از صدا پر است و از حرف خالی