2777
2789

من الان ده روزه تموم شدم ولی یکم ازم خون کثیف اومد خطرناکه؟

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!               وزن:۶۸ وزن هدف:۶۰ قد:۱۶۶ مطمئنم که تااخر مرداد ماه به وزن دلخواهم خواهم رسید😊💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اینا علامت تخمگ گذاریه

یعنی ممکنە حاملە باشە؟؟

من ماه قبل پریود نشدم این ماهم دە روز دیرتر پریود شدە هر ماهم ۴ روز طول میکشە اما الان ۶ روزە و در حد لکەس قهوەایم هست تو رو خدا اگە اطلاعات دارید راهنماییم کنید

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!

من چی بخورم زودتر پریود بشم خانما؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
یعنی ممکنە حاملە باشە؟؟ من ماه قبل پریود نشدم این ماهم دە روز دیرتر پریود شدە هر ماهم ۴ روز طول میک ...

عزیزدلم خانما حدودا 15 روز قبل و 15 روز بعد از پریودی تخمگ گذاری دارن اگر در حال اقدام باشن خوب این تخمگ گذاری میشه لانه گزینی برای جنین 

حتی اگر کسی دخترهم باشه این تخمگ گذاری رو داره 

اینم بگم ک حدود 5 روز قبل و بعد پریودی بهترین زمان برای اقدام بارداریه 

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭
من چی بخورم زودتر پریود بشم خانما؟

زعفرون دم کرده با نبات 

جوشنونده جعفری

گلاب

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭