2777
2789
عنوان

کمککک ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنتتتت

والا بخدا

چه بسا غریبه ای که سگش به فامیل شرف داره

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
فامیل یا کسی که بشناسن میگم ادم غریبه از کجا بفهمیم‌چطورین هر چی میگم آشنا میشیم و.... خیلی توجه ...

وااااااا

چقد عصابم خورد شدااااا😑😑😑😑😑

بگو چندماه میان میرن میشناسیم دیگه

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
نمیگم سنم زیاده اینم درسته اما خب منی که در آینده اتفاق ازدواج برام‌میوفته چرا همچین موقعیتی رو ب ...

خب اون آقا هم کم سنه خانواده میترسن دخترشونو بسپرن به کسی که هنوز ثبات اقتصادی نداره و سربازی و... وشغلش معلوم نیست و اخلاقش رو نمی دونن

خب اون آقا هم کم سنه خانواده میترسن دخترشونو بسپرن به کسی که هنوز ثبات اقتصادی نداره و سربازی و... و ...

من که نمیگم همین الان قبول کنیم

بزارن بیاد حرفاشون بزنن

مثلا شغل و وضعیت اقتصادیش رو بگه

بعد نگا این بنده خدا .درس میخوند.یک مجموعه رو اداره میکرد و کنارش کل  اقتصادی هم داشته واسه خودش

اینم آدم.آدمی هست که عرضه ی کار رو داره

وقت میزاره

از این پسرا نیست تا لنگ ظهر بخوابه و بخوره

من که نمیگم همین الان قبول کنیم بزارن بیاد حرفاشون بزنن مثلا شغل و وضعیت اقتصادیش رو بگه بعد نگا ...

پس باید خانواده رو قانع کنی یا توو عمل انجام شده قرار بدی. مادر پسر زنگ بزنه محترمانه قرار بذاره نمیتونن بگن نه...

نمیدونم من ی غلطی کردم با یکی دوست شدم , صد بار تاوان پس دادم ,دقت کن. تو ک ازدواجی. راحت اعتماد نکن

درسته حرف شما

اما ما اصلا دوست نبودیم

بعد این بنده خدا پیشنهادش رو حتی مستقیم ب منم‌نگفته و واسطه فرستاد که حالا اقدام کنن

بعد خودشونم هم گفتن ما اشنایی از همدیگه نداریم 

این جلسات باشه اشنایی و اینکه ببینیم واقعا مناسبیم یا ن