2777
2789
عنوان

علی شکارچی

607 بازدید | 24 پست

تازه تو اینستا دیدم 😐😂😂 چقدر ماریا و عالیا اوسکلن😐 لیاقت همو دارن چند تا بی سوادع دور هم جمع شدن کاش لااقل نمیومدن تو اینستا تا مردم با دیدنشون عوقشون نگیرع 

دوتا برده ی بی ارزش پیش یه مردع زشت گاوو وای من که زدم بلاک و ریپورت کردم کاش همه بکنن تا گم بشن از اینستا

متنفرم ازش

متنفر

انگار برده گرفته که باید گوش به حرفش بدن همش

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احمق-هارا-معروف-نکنیم#  

هم استانی منن ولی برن گم شن چندشا  

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

این ادمارو بزرگش نکنین..‌بعدشم فک نکنم راست باشه بیشتر برای جذب فالوور باشه

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
مرده خیلی رو اعصابه عاشق عالیه بوده وقتی عالیه ۱۳ سالش بود خودش نزدیک ۲۵ سالش بود تنها چیزی که به ذه ...

ی ادم پدوفیلی

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
من ک فک میکنم اصن هیچکدوم زنش نیس همش فیلمه😑😐

من که میگم زن دومش الکی میگه زنش نیست برای تبلیغ اینکارو میکنن

آخه مگه میشه دوتا هوو باهم زندگی کنن و راضی باشن

شوهرو نصف میکنن؟؟؟😐

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

خیلیا مث من اینستا ندارن.....بس اینجا ازش صحبت میشه میشناسنش.....ازش حرف نزنید تا گنده نشه الکی......

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

احمق-هارا-معروف-نکنیم#   هم استانی منن ولی برن گم شن چندشا  

کجایی هستن؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
من که میگم زن دومش الکی میگه زنش نیست برای تبلیغ اینکارو میکنن آخه مگه میشه دوتا هوو باهم زندگی کنن ...

اره دقیقا یا اینکه تو میگی درسته یا هردو زنش نیستن ...

درکل ک معلومه فیلمه و فقد جلو دوربین تظاهر ب خوشحالی میکنن

کاربری سوممه😐🔫