2777
2789
تا وقتی ک پدر و مادرمو خواهرم باشن دلم میخواد عمر کنم

انشاالله همیشه سایش بالا سرتون باشه

غُرور اَز شَخ‍ص‍ی‍َت م‍ی‍آد ع‍ُق‍ده اَز ک‍‌‌‍‍‍َم‍ب‍ود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۸۰ سال با بدن سالم  اگه بنابه بیماری باشه همون ۶۰ کافیه که زمین گیر نشده جمع کنم برم 🤣

آره منم با شما موافقم😊

دویست سیصد پونصد سال 😌😌 البته جوون بمونما

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
تا وقتی که خانوادم کنارم باشن و تا وقتی که مفید باشه زنده بودنم 

انشاالله همیشه سایشون بالا سرتون باشه☺

امسال بمیرم مشکل خاصی ام ندارم ولی در کل این دنیارو دوس ندارم

منم#  

باهم‌انشالله#  

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

تا جایی که شاد باشم مفید باشم و عزیزانم کنارم باشن

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند

قبل از اینکه زمین گیر بشم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز