2777
2789

دیشب یکی بهم گفت برام گوشی بخر ایقد دلم پره فقط بهش گفتم گمشو نبینمت

نامزد سابقم عکس میفرستاد از اینستا جوری حرف میزد ک براش سفارش بدم مثلا میگف صورتم چربه کرمی چیزی از اینستا سزاغ نداری گفتم داروخونه داره 

مرد جماعت خیلی پررو شدن من اعصاب ندارم دیگه هرچی عتیقس میاد سمتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر ای تیغ زن رو جذب می‌کنی 😀🤣

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
پز# زیر پوستی

عالی بود 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مد شده 

نتیغن انگار از پسرهای دیگه عقبن . دوزاری های مفلس 

چاره اش اینه چنان با لحن مصنوعی و لوس ازشون پول و کادو بخواهی که ببینن چقدر زشته و  اینکه تو هم بلدی 

بگو عصر بیا بریم برام‌ست جواهر بخری یا   این‌مغازه عطرهای پاریسی اصل داره . به هر آقایی که برای دوست دخترش بالای ۷ میلیون‌خرید کنه یک افترشیو میده . یا ببرش رستوران بگو بیعانه بده برای چهل نفر از دوستهام رزرو کن سوپرایز بشم . یک جوری بگو بسوزه