2777
2789
عنوان

میخواستم دوباره بی بی چک بزنم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 3591 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام پرنیا خانوم با نی نی چیکار میکنی بارداری خوب پیش میره

سلام عزیزدلم 

فعلا که خوبم خداروشکر 😍

مشکل نازایی ما اسپرم ضعیف همسرم بوده، بخاطر همین همش نگرانم که نکنه قلب تشکیل نشه نکنه سقط بشه خدای نکرده 

تا یک ماه دیگه برم تشکیل قلب میمیرمو زنده میشم، دعام کن دوست جونی💖💔

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
شاید درست باشه من خودم ماه پیش باردار بودم خیچ مشکلی نداستم بعداز یه هفته رفتم آز دادم از فرداش لکه ...

شاید این خونریزی بخاطر لانه گزینی باشه اصلا ربطی به آزمایش بتا نداشته باشد

یا خدا من الان باید چه خاکی به سرم بریزم؟ برم یا نرم  مصیبتی شد؟

اولین باره میشنوم اینکه با آزمایش کسی خون ریزی کنه مگه اینکه بچه در حال سقط باشه تیتر بتا رو هفته ۵ ۶ ام دوبارمیگیرن ببینن دو برابر شده یا نه اگه نشده باشه بارداری طبیعی نیست یه نوع خون ریزی لانه گزینی داریم یه نوع سقط شاید مال اون خانم لانه گزینه باشه یا بارداریش از نوع خارج رحمی بوده یا از نوع بارداری های خواصت بیخودی استاتر و نترسونین من الان زنگ زدم به دکتر زنان و گفت اینا همش خرافاتیه که طب سنتی انداخته دهن مردم با یه خون گیری ساده برا کسی اتفاقی نمی افته خون گیری مثل بریدن دست میمونه تو بارداری شما دستتم ببری به خون ریزی می افتی؟ 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
اولین باره میشنوم اینکه با آزمایش کسی خون ریزی کنه مگه اینکه بچه در حال سقط باشه تیتر بتا رو هفته ۵ ...

شاید این خونریزی بخاطر لانه گزینی باشه اصلا ربطی به آزمایش بتا نداشته باشد

مبارکههههه

فدات گلم 

ایشالا روزی همه💖💖💖💖

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
سلام عزیزدلم  فعلا که خوبم خداروشکر 😍 مشکل نازایی ما اسپرم ضعیف همسرم بوده، بخاطر همین همش ن ...

همیش دعات میکنم وقتی گفتی باردارم انقدر ذوق داشتم نمیتونستم بخوابم اینبارم منتظرم و دعا میکنم تا نی نی قلبش سالم بتپه نگران نباش عزیزم🥰

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم