تنهآ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 615 عنوان 💙 نیست در شهر نگاری که دل از ما ببرد؟ 414 بازدید | 23 پست 🦋 هوالحبیبنیست در شهر نگاری که دل ما ببردبختم ار یار شود رختم از این جا ببردکو حریفی کش سرمست که پیش کرمشعاشق سوخته دل نام تمنا ببرد#حافظ 🔹ما رو یک بیت شعر مهمان کنید. ت مثل؛تلاش /تنهآیی /تبریزی / تراختور هرشب ساعت ۱۱ تاپیک شعر داریم 1400/04/23 | 03:03 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهآ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 615 🌷 🌾 🌿در کوی خرابات نگاری دیدمعشقش به هزار جان و دل بخریدمبوئی ز سر دو زلف او بشنیدمدست طمع از هر دو جهان ببریدم#مولانا🌷 🌾 🌿 ت مثل؛تلاش /تنهآیی /تبریزی / تراختور هرشب ساعت ۱۱ تاپیک شعر داریم
تنهآ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 615 🌷 🌾 🌿دیدی ای دل که دگر باره چه آمد پیشمچه کنم با که بگویم چه خیال اندیشم؟کاش بر من نرسیدی ستم عشق رختکه فرو مانده به حال دل تنگ خویشم#سعدی🌷 🌾 🌿 ت مثل؛تلاش /تنهآیی /تبریزی / تراختور هرشب ساعت ۱۱ تاپیک شعر داریم
تنهآ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 615 🌷 🌾 🌿به این آرامش غمناک،عادت کرده ام دیگربه اِغوایی از این گونه،به طغیان بر می انگیزم#حسین_منزوی🌷 🌾 🌿 ت مثل؛تلاش /تنهآیی /تبریزی / تراختور هرشب ساعت ۱۱ تاپیک شعر داریم
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 گیرم که خلق را به طریقی فریفتیبا دست انتقام طبیعت چه می کنی؟ خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
mmahdigh عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 728 اشتر به شعر عرب در حالت است و طربگر شوق نیست تو را کژ طبع جانوریبا اندکی تغیر
تنهآ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 615 گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه می کنی؟ گر چه کردم ذوق ها از آشنایی های او انتقام از من کشید آخر جدایی های او ت مثل؛تلاش /تنهآیی /تبریزی / تراختور هرشب ساعت ۱۱ تاپیک شعر داریم
sweet_girl عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 6490 سالها دل طلب جام جم از ما می کردوانچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
mmahdigh عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 728 💫🤍 شبتون اروم جناب مفتون تبریزی ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود وان دل که ... یاد محسن نامجو افتادم
princftm عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 2938 گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه می کنی؟ بوسش میکنه😂😂 Oh baby
تنهآ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 615 💫🤍 شبتون اروم جناب مفتون تبریزی ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود وان دل که ... 🌷🌾🌿عرض ادب و احترام خدمت شما؛ نشناختم بزرگوارولی شما انگار شناختید🌹به یاد یار دیرین کاروان گم کرده را مانمکه شب در خواب بیند همرهان کاروانی رااستاد_شهریار# 🌷🌾🌿 ت مثل؛تلاش /تنهآیی /تبریزی / تراختور هرشب ساعت ۱۱ تاپیک شعر داریم
7_darkness عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 728 دیگران را اگر از ما خبری نیست چه غمنازنینا، تو چرا بیخبر از ما شدهای؟! تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡
تنهآ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 615 اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب گر شوق نیست تو را کژ طبع جانوری با اندکی تغیر ♥️ تا مست نباشی نبری بار غم یارآری شتر مست کشد بار گران را#سعدی┅✶ ❤ ✶┅•❥● ●❥•فول کپی ت مثل؛تلاش /تنهآیی /تبریزی / تراختور هرشب ساعت ۱۱ تاپیک شعر داریم
تنهآ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 615 سالها دل طلب جام جم از ما می کرد وانچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد 🌿🌿🌹ای در دل من ،میل و تمنا همه تو !#حضرت_مولانا🌿🌿🌹 ت مثل؛تلاش /تنهآیی /تبریزی / تراختور هرشب ساعت ۱۱ تاپیک شعر داریم
mmahdigh عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 728 ♥️ تا مست نباشی نبری بار غم یار آری شتر مست کشد بار گران را #سعدی ┅✶ ❤ ✶┅ •❥● ... اگه اینطوریهیه توپ دارم قلقلیهسرخ و سفیدو ابیه