2777
2789

برنامه ریزی 

صبا زودتر بیدار میشم تا لنگ ظهر نمیخوابم 

اول خونه رو تمیز میکنم بعد میرم سراغ گوشی 

اصن وقتی خونه تمیز و مرتبه روزیشم زیاده.انرژی و شادیشم زیاده 

سعی میکنم نزارم کارام روهم انباشته بشه 

البته بچه ندارم همه میگن بچه بیاری دیگه نمیتونی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ظرفی باشه زود میشورم 

چیزی بریزه زود جارو.

من هرروز تمیز کاری دارم بای بچه ی خرابکن.

اخرشب قبل خواب هم همه چی سرجاشه.

شوهرم وسواس داره اینکارارو نکنم دیونم میکنه.

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏
الان میگن هرچیزی هرموقع برمیداری بزار سرجاش.

وواقعا درسته یه بار امتحان کن ،مثلا میخوای بری مهمونی لوازم آرایش تو همون لخطه قبل رفتن جمع کن ،اتوی مو تو همون موقع بردار بزار سر جاش لباس اتو بر گشتی سریع آویزون کن ،بعضی ها تا مهمونی بعدی همه چی شون بیرون 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
اسم-کاربریت#    

مشکل ۲۰سال زندگی مه🤧

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

من هنوز ازدواج نکردم

ولی بخدا با مامانم یکسره کار میکنیم تا خونه مرتب بمونه

بخدا شبا تا ۶صبح بیدارم تا۱۰میخوابم و بیدار میشم دور از جون همگی حمالی شروع میشه

تمومی هم نداره

فقط بابام میاد میگه خونه تمیز کارتون چیه؟همش خوابین

نمیدونه ما نوکر بی مزد هستیم 😭😭😭😭

وواقعا درسته یه بار امتحان کن ،مثلا میخوای بری مهمونی لوازم آرایش تو همون لخطه قبل رفتن جمع کن ،اتوی ...

اره منم این اصلو رعایت میکنم همیشه کشوها وکابینتام خدایی مرتبه.ولی دیگه جملش تکراری شده😁

شب ادراری داری ینی؟؟😃

کاش اونو داشتم.

نمیاد لنتی.

تودشویی خیمه زدم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
کاش اونو داشتم. نمیاد لنتی. تودشویی خیمه زدم

😂😂😂😂😂😂😂وای چقد خوشم میاد ازت.

20 سالته؟؟😀😉

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
الهی حق داری منم ی عادت بدی دارم بگم جیش همون موقع باید برم اگه نرم تا۱۰ ۱۲ ساعت من میکشه بخدا

🤧😭😭😭🥺

وای چرا؟!برودکتری چیزی

برم دکتر بگم اقا دکتر جیشم بابد با زیر لفظی بکشم بیرون؟💔💔💔 یا بگم جیشم چیکه چیکه میاد🥺🥺🥺✋🤣🤣🤣🤣