2777
2789
عنوان

تا حالا کسیو سرکار گزاشتین😌🤣🔍

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 40 پست

چن سال پیش با ی خط ناشناس مامان بزرگمو سرکار گذاشتیم ساعت سه نصف شب خونشون بودیم داشت باهامون چت میکرد جالبش اینجاس میگف پسرم اینجاس فعلا پیام نده ما داشتیم ریسه میرفتیمممم

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد.میخواستم برم‌سر قرار میرفتم از دور نگاش میکردم زنگ میزدم‌میگفتم‌نمیتونم بیام ببخشید یکم اذیت میکردم بعد میرفتم جلو

اسنپ میگرفتم هی بوق میزدم مامانم میگف ماشین کیه تو کوچه بوقش یه سری کرده میگفتم نمیدونم برو نگا کن هی نگا میکرد میگف ماشینای کوچه همه خالیه لابد مال کوچه بغلیه

اگه شوهرش بهش شک می‌کرد چیممکن بود زندگیش به خاطر یه شوخی از هم بپاشه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

وای من با یکی دوست شدم ایدیش اسم دختر بود حالا فهمیده بودم پسره چقد شارز میبردم ازش چقد اون بیچاره ساده بود تازه بعدش پیشنهاد ازدواج داد خودمو چقد زدم ک واااای دروغ گفتی مسخرم کردی خبال کردم دختری ههههه بیچاره اذیتش کردم خیلی انشالله حلالم کنه

الکی    

دروغم کجا بود🙄🙄؟

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
اره یه دختره رو سرکار گذاشتم که مثلا پسرم لامصب تو یه ماه نزدیک ۲۰۰ تومن شارژ فرستادبرام🤣🤣

ایول به توو🤣😂😂😂

منم خودمو جای داداش دوستم گذاشتم رفتم به اون یکی دوستم پیام دادم ک میخوام بیام خاستگاریت

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
ایول به توو🤣😂😂😂 منم خودمو جای داداش دوستم گذاشتم رفتم به اون یکی دوستم پیام دادم ک میخوام بی ...

حال# کردم# جون.به.خودت😌#  

🤣🤣🤣🤣خب حالا بعدش چی شد؟

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
وای من با یکی دوست شدم ایدیش اسم دختر بود حالا فهمیده بودم پسره چقد شارز میبردم ازش چقد اون بیچاره س ...

امیدوارم ک حلال کنه😂😂

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
من با دوستام زنگ مردمم میزدیم فرارمیکردیم😂😂😂

منو دختر خاله هام از رو دفترچه تلفن کد کره رو برمیداشتیم شماره الکی میگرفتیم ک مثلا ی بار جومونگ جواب بده 

وای خدا بهش فکر میکنم دلم میخاد خودمو جوری از پنجره پرت کنم ک جنازم بین راه تجزیه شه😭😂😂💔🚬

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
حال# کردم# جون.به.خودت😌#   🤣🤣🤣🤣خب حالا بعدش چی شد؟

هیچی مامان دوستم میخواست برع دعوا با داداش دوستم که چرا به دخترش پیام داده منم رفتم در خونشون کلی قسم خوردم که من بودم😂