یقینن اینه بری تاپیکا و دورهمی ها و کاربری های رفقای چندسال پیشتو نگاه کنی و مثل الان من یه آه بکشی
آه
یادش بخیر
بد بود اما قشنگ بود
پیر کرد اما بزرگ کرد...!
بد کرد اما ما رایت الا جمیلا
(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
نمی دونم تازه واردم این حسو کامل درک نکردم هنو ولی یه دوستم تو سایت سه روزه نیس ...
چه گریه هایی که نکردم
که افسوس هایی که نخوردم
واسه ی همینه اینجا نه با کسی دیگ صمیمی میشم نه میذارم سی صمیمی شه
اگر بشه که نمیذارم سریع ایدی تلمو میدم که دلش تنگ شد پیام بده
(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
من وقتی میبینم یکی میگه بیاین من حس ششمی هستن همه باور میکنن یا بعضیا میگن کسی حس ششمی اینجا نیست
اون که من دیگ فقط بهشون میخندم
کی میخوان ...
بیخیال کاربریمو میخام
آزاردهنده ترین کار تو سایت اینه که برای تاپیکهاشون دل بسوزونی بعد بفهمی سرکاری بوده
اخ یه کاربر بود
لهنتی میگف مادرشوهرم بچمو هل داد سرش خورد لب پله الان بیمارستانه
چقدر گریه کردم
اون زمان افسرده بودم و سیگاری
داغونم کرد
تهش گف دروغه