2777
2789
عنوان

آزار دهنده ترین کار تو سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 66 پست
نمی دونم تازه واردم  این حسو کامل درک نکردم هنو  ولی یه  دوستم تو سایت سه روزه نیس ...

چه گریه هایی که نکردم

که افسوس هایی که نخوردم

واسه ی همینه اینجا نه با کسی دیگ صمیمی میشم نه میذارم سی صمیمی شه

اگر بشه که نمیذارم سریع ایدی تلمو میدم که دلش تنگ شد پیام بده

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا همسایه امام رضاهستید؟

دقیقا خاستم همینو بپرسم.

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

من وقتی میبینم یکی میگه بیاین من حس ششمی هستن همه باور میکنن یا بعضیا میگن کسی حس ششمی اینجا نیست

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
من وقتی میبینم یکی میگه بیاین من حس ششمی هستن همه باور میکنن یا بعضیا میگن کسی حس ششمی اینجا نیست

اون که من دیگ فقط بهشون میخندم

کی میخوان ...

بیخیال کاربریمو میخام

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
چه گریه هایی که نکردم که افسوس هایی که نخوردم واسه ی همینه اینجا نه با کسی دیگ صمیمی میشم نه میذار ...

کار خوبی می کنین 

وابستگی بده ولی دوس داشتن اطرافیان عالیه😊✌

به قول مامانم آدم وقتی کسی زو دوست داشته باشه ضربه نمی خوره ولی با وابستگی ضربه می خوری

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
آزاردهنده ترین کار تو سایت اینه که برای تاپیکهاشون دل بسوزونی بعد بفهمی سرکاری بوده

اخ یه کاربر بود

لهنتی میگف مادرشوهرم بچمو هل داد سرش خورد لب پله الان بیمارستانه

چقدر گریه کردم

اون زمان افسرده بودم و سیگاری

داغونم کرد 

تهش گف دروغه

یقینن رو همیشه اینطور مینویسم

یقینا اینجوریه ولی تو مجازی دیکه اینجوری نمینویسن دقیقا رو حتی دقیقن مینویسن و اشکالی نداره

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

اون که من دیگ فقط بهشون میخندم کی میخوان ... بیخیال کاربریمو میخام

از نظر یه دوست بهت پیشنهاد میکنم برگردی پیش اکیبت 

چون یکی از بچه های اکیبمون رفتش ما همهههه دلمون تنگ شدشششششش        پس اوناهم دلتنگتن

من تاپیک میزنمو کسی نظر نمیده اذیت میشم خیلی چون کلی فک میکنم و بعد تاپیک میزمم

اون که من دیگ فقط بهشون میخندم کی میخوان ... بیخیال کاربریمو میخام

ما انتقاد از تاپیک حس ششم بکنیم میترکیم ولی همیشه تو پربازدیده نمیترکن😏

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍