2777
2789
عنوان

خانم های با حیا😏یه لحظه تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 49 پست
شما منشور اخلاقی داری باید سانسور شی برو اون چادر کبرا خانومو بگیر بعد بیا تو این تاپیکا آخ من چند ب ...

بیزحمت به کبرا خانوم بگو گوشه ی چادرشو بده دستم با خودش ببرتم بهشت من طاقت گرما ندارم

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
بیزحمت به کبرا خانوم بگو گوشه ی چادرشو بده دستم با خودش ببرتم بهشت من طاقت گرما ندارم

آخ دخەرک پر حاشیە بدو برو زیر چادر اسی چادر کبرا رزرو شدە😆

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخ دخەرک پر حاشیە بدو برو زیر چادر اسی چادر کبرا رزرو شدە😆

اسی فقط چادرشو به با حیاها میده 😂💔

من مفسد فی الارضم نمیشه بیام زیر چادر خودت؟!

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
اسی فقط چادرشو به با حیاها میده 😂💔 من مفسد فی الارضم نمیشه بیام زیر چادر خودت؟!

من جرمم سنیگە خدا وکیلی بیای از اینی کە هستی آلودەتر میشی  

ای وای یادم رفت من اصن چادر ندارم   

خراب#  

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!
من جرمم سنیگە خدا وکیلی بیای از اینی کە هستی آلودەتر میشی     ای وای یادم رفت من اصن چادر ...

پس به بی حیا بودنم.ادامه میدم 😂✌🏻