2777
2789
عنوان

اسم نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 38 پست

ما دوتا دختر بچه داریم یکی تو فامیل من گذاشتن آنیتا یکی تو فامیل شوهرمه گذاشتن آنیسا، اتفاقا هردوشونم آنی یا آنا صدا میکنن بعضی وقتا که بنظر من خیلیم قشنگه، من حتی برای پسرم اسم انتخاب کردم همش حواسم بود مخفقش مردونه باشه چون همه مخفف میکنن. آنیتا از آتنا و هلن خیلی امروزی تر و خوش آهنگتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دوتا دختر بچه داریم یکی تو فامیل من گذاشتن آنیتا یکی تو فامیل شوهرمه گذاشتن آنیسا، اتفاقا هردوشون ...

میترسم خودش در آینده راضی نباشه... چی گذاشتین اسم پسرتونو؟ 

میترسم خودش در آینده راضی نباشه... چی گذاشتین اسم پسرتونو؟ 

نه بابا آنی قشنگه خودشم خوشش میاد اگه کسی بگه من خودم اسمم نیلوفره بعضیا نیل صدام میکنن ینی کلا مخفف کردن چیز بدی نیست آدم باید از قبل فکرشو کنه، اگه گذاشته بودی آتنا میگفتن آتی که جالب نیست ولی آنی و آنا خودشون اسمن و قشنگن.

من اسم پسرمو گذاشتم حامی بخاطر معنی و آهنگش  و اینکه دیگه نمیشه مخففش کرد 

تازه مامانای گل سلام، وقتتون بخیر🙌🙌🙌

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری مادرانی که تازه زایمان کردند، نیاز دارم🙏

متاسفانه به خاطر شرایط کرونا فقط میتونم انلاین نمونه جمع کنم😔😔. خواهشا اگر شرایطش رو دارید و همکاری کنید واقعاا لطف بزرگی کردید، فقط ده دقیقه زمان شمارا میگیرد🌷🌷🌷

📍پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادران است در صورتی که دو هفته تا چهار سه ماه از زایمانتان میگذرد و  از روش های کمک باروری استفاده نکردید، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید.

میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴

دوستای گلم لطفا فقط خانم هایی که تازه زایمان کرده اند (دوهفته تا سه چهار ماه پس از زایمان)، آزمون را انجام دهند.

🔴(لطفا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴

اگر هم سوالی بود در خدمتم.

پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌸🙏