2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریض نمیشید خدایی ناکرده؟

تخم مرغ خام و شیر؟😐

من تخم مرغ پخته رو هم از بچگی مامانم زوری میداد  بهم😂

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
مرسی گلم یکم امیدوار شدم

اره بخوری حتما خوب میشی البته شیر گاوی هم‌محلی باشه یهو سر بکش بخور 

برا کمرت بامیه بگیر درست کن بخور

قوتو بگیر بخور

مغزیجات عالیه 

انشاءالله خوب میشی کلسیم بدنت کمه لبنیات محلی بخور

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
مریض نمیشید خدایی ناکرده؟ تخم مرغ خام و شیر؟😐 من تخم مرغ پخته رو هم از بچگی مامانم زوری میداد&nbs ...

نمیدونم منم دارم میپزسم ببینم کسی خورده تا حالا 

مریض نمیشید خدایی ناکرده؟ تخم مرغ خام و شیر؟😐 من تخم مرغ پخته رو هم از بچگی مامانم زوری میداد&nbs ...

ن بابا پسر دایی من تخم مرغ رو میشکست رو هوا میداخ دهنش

خاهرم تخم کفترو تخم بلدرچین خام ب خاهر زادم میداد اونم عاشقش بود دهنشو باز میکرد 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اره بخوری حتما خوب میشی البته شیر گاوی هم‌محلی باشه یهو سر بکش بخور  برا کمرت بامیه بگیر درست ...

سقط کردم مامانم گفته بیا شهرستان جمعت کنم اما شوهرم نمیزاره مجبورم تو خانه بمونم از خودم پرستاری کنم کسی زو ندارم غریبم کلن 😟😟😟

ن بابا پسر دایی من تخم مرغ رو میشکست رو هوا میداخ دهنش خاهرم تخم کفترو تخم بلدرچین خام ب خاهر زادم ...

😍😍😍😍نوش جونشون

چه جالب🙈😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم