2777
2789
عنوان

احساس خستگی و ناامیدی شدیدی می کنم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ب خاطر افزایش فشار اجتماعی روی مجردها حالت خراب شده یا خطر کاهش جمعیت با افزایش مهاجرت.،🤔

منم ب خاطر سو اخ شدن بیش از حد لایه اوزون در فاصله سالعای ۲۰۰۴تا ۲۰۱۶حالم خیلی بده😂😂

شوخی#  

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
انگار این متن و خودم نوشتم بخدا ....منم این حرف هارو به خانوادم میگم اما نمیفهمن میگن بالاخره باید ا ...

دارم گریه می کنم... فقط خدا کنه اوضاعمون از اینی که هست بدتر نشه، زجر کشیدم شدیم از دست این پدیده پیچیده و غیرقابل دسترس ازدواج. داغون شدیم...

دارم گریه می کنم از استرس واقعا حالم بده. می ترسم دولت روحانی هم تموم بشه، اوضاع روی مجردها سخت تر ...

الان حالت بده  نمی تونی منطقی فکر کنی.آخه عزیزم چجوری میخوان مجددا رو برای ازدواج تحت فشار بزارن،این اصلا منطقی و شدنی نیست.ببین برای تشویق و تسهیل ازدواج طرح میزان ولی برای تحت فشار گذاشتن دیگه غیر قابل باوره. اصلا اینطوری نیست گلم.حساس شدی.ب چیزای خوب فکر کن.

الان راستشو بگو شوهر میخوای یا حالت بد😁😁

حالم بده 

اضطراب دارم

برای ازدواج دلم می خواد به حال خودم باشم هیچ بنی بشری برام تصمیم نگیره چه شکری باید بخورم... حالم واقعا بد هست از استرس اینکه یه مشت زورگو چه بلایی می خوان سر ادما به جرم مجرد بودن بیارن. خسته ام... کلافه ام... زندگیم رو زهرمارم کردن، بذارن به حال خودمون باشیم... من دیگه اعصاب ندارم

الان حالت بده  نمی تونی منطقی فکر کنی.آخه عزیزم چجوری میخوان مجددا رو برای ازدواج تحت فشار بزار ...

بخدا زبوت نفهم تر از این حرفان 

مگه اون از خدا بی خبری که زیر دستش دو سال بخاطر مجرد بودنم تحقیر شدم، به جرم مجردی حتی پول اضافه کارم رو نداد، حالیش بود که داره اذیتم می کنه؟ روحی و روانی بهمم می ریزه...می ترسم از روزی که تعداد این ها بیشتر بشه، کجا برم آروم بشم از دستشون؟ در امان باشم از دست کارها و زبونشون؟

آره اونی که مجرده یه جور درد داره کسیم که متاهله یه جور دیگه 

اکثر ادمایی که مجردن یه گرفتاری توو زندگیشون دارن. یکی دو جایی ضربه عمیق خوردن، خانواده پیچیده دارن، سالها درآمد نداشتن و...

یعنی ب خاطر افزایش فشار اجتماعی روی مجردها حالت خراب شده یا خطر کاهش جمعیت با افزایش مهاجرت.،🤔 ...

بخاطر جمله افزایش فشار اجتماعی روی مجردها حالم خراب شده

انگار تا الان کم اذیت کردن و کم فشار آوردن...

اکثر ادمایی که مجردن یه گرفتاری توو زندگیشون دارن. یکی دو جایی ضربه عمیق خوردن، خانواده پیچیده دارن، ...

منم همین جور بودم ولی حداقل رو پای خودم وایسادم رفتم سرکار ازدواج کردم بدتر شد😢