2777
2789
عنوان

چه کسی را تا آخر عمر نمیبخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 42 پست
چید سخته با این حرفا دل کسی بشکنه تو را خدا بهش نگو درکش میکنم

ولی یه چیزی بگم خواهرشو هرم واقعا گاهی اذیت میکرد نامحسوس من از دهن دو نفر شنیدم که میگفتن حقش بوده ولی من هیچ وقت بهش نمیگم باورت میشه از بس با صدای بلند قهقهه میزد تا حرص جاریم رو دربیاره روز تشییع جنازه که دیدمش گریه میکرد نمیدونم چرا دل شکستن هاش یادم افتاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

چون هر کسی بدی میکنه نباید بخشیدع ش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

فقط باید از ذهنت پاکشون کنی خدا خودش حسابشون رو میرسه

تو ذهنم نیستن اصلا فقط نمیبخشم 

کلا خوب بلدم ادمارو پاک‌کنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

اعتیاد دارن کثیفن فقط بفکر خودشونن ما ۳تا بچه را بدبخت و بی ابرو کردن ....آبرو منو پیش قوم شوهرم برد ...

خدا کمکت کنه 🥺

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
عزیزم من خیلی دوستش داشتم تنهام گذاشت تو اوج بیچارگی زنگ میزدم بهش التماس و گریه میکردم  ولی ن ...

واقعا خيلي بد بوده

اينجور ادماي پست فطرت حتما يه روز نتيجشو ميبينن و زندگي براشون تلخه

برادرشوهرم و مادرشوهرم😠

دلیلش⤵

برادرشوهرم ورشکستمون کرد میخاستیم شکایت کنیم مادرش نذاشت گفت عاقت میکنم 😏سالها قسط وامی که داشتیم رو دادیم دیگه هم کمر راست نکردیم😢

نمیبخشمش چون گفت از پا قدم من بوده😠

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤