2777
2789
خب باید پیگیری میکردی دیگ 

آخه فک نکنم فایده داشته باشه درمانی نداره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب مشکل نداشتین ؟ از نظر فک مغزو اعصاب و اینا چه داروهایی خوردین

مغز مشکل نداشت  اعصاب روان هم بهم آلپرازولام داد 

دکتر گوشمم جینکو نمی دونم چی بود داد که خوردم فایده نداشت یکی از دکتر های گوشی که رفتم پیشش گفت عصب گوش آسیب دیده کورتون داد که شنوایی و بهتر شد متاسفانه مفصل گیج گاه فکم در رفته و باید اونم درمان کنم الان دقیق نمی دونم برای فکم گوشم صدا میده یا برای عصب شنواییم

❤️
مغز مشکل نداشت  اعصاب روان هم بهم آلپرازولام داد  دکتر گوشمم جینکو نمی دونم چی بود داد که ...

خب پس فهمیدی علتش چیه منم جالبه فکم صدا میده شایدم از اونه نمیدونی چطور درمان میشه فک؟

سلام استارتر عزیز.   با آرزوی سلامتی .. میخاستم  بگم اصلا خودسرانه دارو مصرف نکنین. .. حتم ...

رفتم عزیزم ولی نتیجه نگرفتم خواستم ببینم این مشکل کوفتی درمان میشه اصن روانیم کرده

رفتم عزیزم ولی نتیجه نگرفتم خواستم ببینم این مشکل کوفتی درمان میشه اصن روانیم کرده

میدونم سخته... انشالله که سلامتی تون رو بدست بیارین. . دکترت رو عوض کن .. حتما زیر نظر پزشک دارو مصرف کنین. .. چون ممکنه عوارض داشته باشه.    میتونین از طب سنتی هم کمک بگیرین شاید فایده ای داشته باشه

💚❤💚
خب پس فهمیدی علتش چیه منم جالبه فکم صدا میده شایدم از اونه نمیدونی چطور درمان میشه فک؟

من متاسفانه نمی دونم مشکل از فکمه یا عصب گوشم ولی برای فک باید بری پیش متخصص تی ام جی فک اگه تهرانی دکتر سیف الدینی کارش خوبه دکتر خیری هست راجبش توی نت بزن آدرس دقیق و شمارش رو پیداکن تماس بگیرباهاشون 

❤️
دوتا گوشان درگیره

اره دوتاش من میدونی چی شد گوشم گرفته بود فشار دادم باز بشه اینجور شد جالبه که دکتر گوش و حلق و بینی گفت هیچ مشکلی نداره گوشت شستشو هم داد ولی خب من دقیقا وقتی داشتم گوشمو فشار میدادم اینجور شدم چرا قبلش نشدم واقعا نمیفهمم 😞