2777
2789

سلام دوستان یه موضوعی ذهن مو خیلی دیگر کرده ولی از دیگران نپرسیدم چون گفتم شاید مسخره ام کنن

دیشب ساعت های۲شب بود که خوابیدم و اصلا هم خواب ترسناکی ندیدم اصلا تو اون یک ساعت خواب ندیدم که یه دفعه ساعت۳از تو خواب پریدم و به حالت نشسته رول زدم به صندلیش که با تختم چند متری فاصله داره و فقط عرق می ریختم و تپش قلب خیلی شدیدی دارم در اون لحظه احساس می کردم یه موجودی جن روح هرچی روی صندلی یه توی تاریکی اینقدر ترسیده بود که‌ نمی تونستم هیچ کار کنم خیلی زیاد ترسیده بودم اصلا به جاهای دیگه اتاق با هراس نگاه می کردم و نمی فهمیدم داره چه اتفاقی می افته البته اتاق روشن بود و صندلی هم خالی بود کسی روش نبود تا اینکه بعد از چند دقیقه تونستم برم لامپ روشن کنم وقتی لامپ روشن شد هراس گرفته بودم الان برام سواله شما دوستان عزیز اطلاعی دارین اخه خودم یع بار یک جا خوندم که می گفت وقتی یه دفعه از تو خواب می پری یعنی احتمالا یه جن یا روح توی خواب بهت خیره بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همونم ک دیشب اومدم سراغت👻👻😈😈😈😄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چیزی نیس بابا منم بعضی وقتا اینحوری میشم یهو میترسم چون تو عالم خاب بودی هراسون شدی

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  

منم یه بار کابوس دیدم بیدار که شدم یه صورت مقابل صورتم بود پلک که زدن رفت حتی صدای خنده‌هاش تو گوشم بود

چون صبحها چهار پنج میخوابیم اتاق کاملا روشن بود 

تا چند وقت اتاقم نمیرفتم

حتی یبار در اتاق یهو بسته شد و از پشت در صداهای عجیب میومد مثل چنگ کشیدن

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

تخم چند متری🤔مثلا یه تخم بزرگ مثل دایناسور؟«اصلا هم منحرف نیستم😑»

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات