2777
2789
عزیزم من قرص متفورمین میخورم دو روزه خوردم یعنی در مجموع دو عدد میشه بخاطر اون قرص هاله انداخته

عزیزم من میگم صبر کن تا روز پریودیت یا اینکه برو فردا ازمایش خیال خودتم راحت کن 

عزیزم من میگم صبر کن تا روز پریودیت یا اینکه برو فردا ازمایش خیال خودتم راحت کن 

آخه اگه بخوام صبر کنم باید تا چهارم صبر کنم چون نوزدهم که گذشت حالا پس باید چهارم رو در نظر بگیرم که خونریزی داشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا نوزده خرداد اما چهارم هم خونریزی داشتم

اگه نوزده خرداد بوده باشه که دو هفته بعدش زمان تخمک گذاری بوده... چهارم خونریزی داشتین عجیبه... 

ان شاءالله که بارداری عزیزم

خونریزی چهارم تیرت زیاد بود یا لکه بینی؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بیبی چکت کاملا نشون میده بارداری اون خونریزی هم حتما مال لانه گزینی بوده فردا اول صبح بازم بیبی چک بزن اگه مثبت یا پررنگتر شد حتما برو آزمایش بده

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
حالا اگه حامله باشم میتونم رابطه جنسی داشته باشم 

بهتره اوایل رابطه نداشته باشین

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اگه نوزده خرداد بوده باشه که دو هفته بعدش زمان تخمک گذاری بوده... چهارم خونریزی داشتین عجیبه...  ...

من دو روزه که قرص متفورمین میخورم بنظرت می‌تونه بخاطر قرص حاله انداخته

من دو روزه که قرص متفورمین میخورم بنظرت می‌تونه بخاطر قرص حاله انداخته

فکر نکنم عزیزم. 

امپول هاش سی جی می تونه هاله بندازه اما من متفورمین رو نشنیدم هاله بندازه

برای چی متفورمین میخوری؟ 

حالا بفرست گلم  با فلش بگیر عزیزم

با فلش هم مشخص نشد شاید من توهم زدم فردا اول صبح امتحان میکنم که درصد خطاش پایینه 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم