2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حدیث خوشگلممم تولدت مبارک عشقممم ایشالله بهترینا برات رقم بخوره 😍😍😍🎂🎈🎁🎀🎉🎊🎂🎂🎂 فدای مهربون ...

سلام عریزم روب راهی

بخدا همش ب یادت بودم برات دعا کردم وقتی بیمارستان بودی چقد دلم گرفت 

خداروشکر ک خوبی 

😍😍خیلی مراقب خودت باش

بچه ها وحید بدن چونه؟

برادرشوهرت بهترشد؟

💙
مول خییییی😶😶😂 رفتم ک قشنگ تر بیام 😎 چ دلنواز اومدم اما با ناز اومدم😌

جوووون🤭❤️

چخبرااا

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
سلام عریزم روب راهی بخدا همش ب یادت بودم برات دعا کردم وقتی بیمارستان بودی چقد دلم گرفت  خدار ...

سلام واران گیتان😘😂 خوبی عشقمم چخبرا بیا وات حتما دیدی بهتتت گفتممم نیای ناراحت میشم😌

فدای مهربونیت شکر الان خوبم💕

وحیدم خوبه نوکرگیسته💋

برادرشوهرم فعلا هیچ😩یکشنبه ی عمل تیکه برداری داره باز براش دعا کنید😢💔

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
سلام عزیزم نوکر گیستم دل بدل راه داره ، خودت چطوری😘🌹

چخبر خاله توروخدابیا وات رومو زمین ننداز❤

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...