2821
2789
عنوان

رل مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 10530 بازدید | 96 پست

من خیلی عصبانی میشم اینطور تاپیک هایی رو میخونم

آخه بچه ۱۵ ساله رو چه به دوستی 

چقدر راحت میگی مادرت فهمید

از این دوصت دارم گفتنات مشخصه چقدر فضای مجازی روت تاثیر گذاشته 

اگه دختر دار بشم هیچ وقت نمیذارم تا وقتی که مستقل بشه انقدر به فضای مجازی دسترسی داشته باشه

چه خبرتونه واقعا 

هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼  بوس به کلتون🤍

عزیزم به عنوان یه دختر که دوره ی سنی توروگذرونده میگم این دوستیهاتواین سن زوده واثربدی روی روحیاتت میزاره

چه بساتصمیم ازدواج اون هم تواین سن 

بنظرم کات کن وفراموشش کن تاسنی که بتونی درست تصمیم بگیری❤

be kind  be yourself:)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو این سن دل ادم توجه میخواد 

وگرنه عاشق نیستی گلم

دو روز دیگه فراموش میکنی 

اگه واقعا عاشقت بود میومد دیدنت ثابت میکرد

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خیلی از آدما هستن که میگن عاشق تیم دوست داریم ول یرسما دارن گوه میخورن این آدما اسم عشقو لکه دار کردن هیچ وقت تا بهت کامل ثابت نشده باور نکن حیفه این عشقی که انقدر مقدسه و کثیفش کردن سعی کن اصلا تویه هیچ موقعیتی زود باور نباشی آخر خودت صدمه میبینی

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
من خیلی عصبانی میشم اینطور تاپیک هایی رو میخونم آخه بچه ۱۵ ساله رو چه به دوستی  چقدر راحت میگ ...

به نظرمن اجازه بدیداماراهنماییش کنید،نحوه ی استفاده ازش وهمچنین هدف اکثرپسرهارو تواین سن ازدوستی براش توضیح بدید

be kind  be yourself:)

۱۵ سالشه و از دارایی هاش و ازدواج با تو حرف میزنه؟

اون که الان تمام دارایش این مجازی و یه مشت پشمه عزیزم

بزار جوشای بلوغش از بین برن ، پشت لبش سبز بشه اون وقت حرف از دارایی و ازدواج بزنه

هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼  بوس به کلتون🤍
پسر ۱۵ ساله و ازدواج و حرف از دارایی هاش؟؟؟؟؟ پسر ۱۵ ساله دقیقا چی داره؟؟؟؟؟،🙄🙄🙄🙄🙄

نمدونم اونجوری که خدش میگف یه خونه 250متری داره گف میتونه خوشبختم کنه

به نظرمن اجازه بدیداماراهنماییش کنید،نحوه ی استفاده ازش وهمچنین هدف اکثرپسرهارو تواین سن ازدوستی برا ...

چه دلیلی داره یه بچه که هنوز خوب و بدش رو تشخیص نمیده به اینستا ، ایتا ، روبیکا ، واتساپ ، تلگرام ، یوتیوب و .... دسترسی داشته باشه؟ اینطوری که آیندش نابود میشه

خره وخی بیا اصفهون. ابم وا کردنااا

دلم آب کردی که

مگه راها بسته نیس😭

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

گلم تو عاااااشق نشدی.. فقط چون توی یه سن حساسی وابستگی رخ داده... تنها چیزیم که مجازی بهت یاد داده اینه که دوستت خیلی نابابه و بهتره ازش دوری کنی... گور بابای اون پسره چون مطمئن باش حرف مفت میزنه.. الان تنها چیزی که باید بهش فکر کنی درس و اینده هستش نه این دوستی های مسخره که دوزار نمیرزه😒😒😒😒

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
نمدونم اونجوری که خدش میگف یه خونه 250متری داره گف میتونه خوشبختم کنه

خیلی بچه ایی به خدا😂😂😂😂😂😂😂😂

۱۵ سالته ولی انگار ۵ سالته 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز