2777
2789
عنوان

چرا تامیک جهاز ۲۰ میلیونی و تعطیل کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 195 پست

منوشوهرم زندگیم ساده شروع کردیم وسایل برقی هم بجز پلوپز هیچی نگرفتم قاشق چنگال هم ۱۲تا وظروف معمولی وقابلمع و...دوتا فرش وتی وی...رسم جهیزیه نداریم .خداروشکر زندگیمون خوبه حتی الانم خیلی ازلوازم برق ندارم اما نمردم ومشکلی هم ندارم 

چرا اینقدر زندگی دیگران رو مسخره میکنید

این جهنمی که توش زندگی میکنیم فقط بخاطر وجود همین ادم های احمق هست.

قرارنیست همه یچال ۵۰میلیونی داشته باشن

قرارنیست همه خونه ۲۰۰متری 

...

بیشعور.همه.جا.هست#  

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بنده خدا نمیگفت ما عبرت بگیریم که.. شاید زندگی خودش بوده . اینجاعم ادماش دل دارنا حواستون هست؟؟

بله حواسم هس 

قصدم مسخره کردن نبود

بنظرم این که خودمون و قانع کنیم تهش چهارتومن میمونه خیلی احماقنه اس

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
منوشوهرم زندگیم ساده شروع کردیم وسایل برقی هم بجز پلوپز هیچی نگرفتم قاشق چنگال هم ۱۲تا وظروف معمولی ...

کار خوبی کردید 

خوشبخت باشید

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤
اونقدر نمیدونی که خیلی ها ضامن ندارن وام نمیگیرن، ضامن داشته باشن قسط نمیتونن بدن نمیگیرن   همی ...

بخدا بعضی پستهای اون تاپیک دلمو بدرد اورد

واقعا ما ها خیلی فقیرم

بقیه لاکچرین

لتکچری

من ندیدم تاپیک و  ولی عروسیم با ۱۲۰ تومن کل وسایل و رهن و عروسی و .. تموم شد . گاهی باید ساده ...

کی تموم شد؟الان صد و بیست تومن سادس

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
بله حواسم هس  قصدم مسخره کردن نبود بنظرم این که خودمون و قانع کنیم تهش چهارتومن میمونه خیلی ا ...

میدونم عزیزم ولی شاید از نظر شما احمقانه برسه گلم ولی وقتی یه خانواده مجبوره اینکارو کنه واسش احمقانه نیست چون ازدواج نیازه یک فرده و اون وسایل باید باشه تا بتونن زندگی کنن حالا یکی با ۲۰ میلیونی که بزور میخواد جورش کنه یا با ۲۰ میلیونی که پول خوردشه

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان من عروسی نمیخام بگیرم خرجای اتلیه و ارایشگاه و باغ و عکاس رو هم میشه ۱۵ تومن 

والا ماها ام داریم ساده میگیرم ن پاتختی داریم ن حنا بندون ن هیچ چیز دگ ای ن جشنی دیگ چه قد ساده بگیربم همه چیرو

چند سال پیش؟

اسفند ۹۹

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍
الانم خیلی ها بعد ازدواج میرن تو یه اتاق خونه پدرشوهر زندگی میکنن، اصلا عجیب و توهمی نیست.

عجیب نبست؟ تو یه اتاق ؟ خب چرا ؟

خونه باباشون بمونن که بهتره 

این چه ازدواجیه 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

کی تموم شد؟الان صد و بیست تومن سادس

۱۳۹۹ اسفند ماهش

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍