حالا کاری به این ندارم کلا از روی بچگیش بوده ولی مردم ما عادت دارن به مسخره کردن و جوک ساختن چ این ماجرا چه ماجرای قطعی برق و آب و چ ماجرای قتل بابک خرمدین
میشه یه صلوات برای حاجتم با دلای مهربونتون مهمونم کنید
اخر مردم تا کاری نکنن این بره خودکشی کنه مگه دست برمبدارن؟
کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
من تا حالا هیچ وقت درموردش نه حرف زدم نه فیلمش رو فوروارد کردم ولی ایشون تقصیر خودشه گفته سر این که دوستم به رلم توهین کرد این کار رو کردم حالا همون رل بیاد آبروی این رو جمع کنه، بعد اصلا درد جامعه این هست که اصلا چرا باید نیم متر قمه با خودش حمل کنه، این جا در نمیآورد یه جا دیگه درمیآورد، بلکه یه درس عبرت براش باشه که درست زندگی کنه
ادن کاملا شرایط جامعه رو میدونه ک همه گوشی ب دستن پ حرف الکی میزنه. دختری ک راجعبه خانواده اش میگه مرده یا زنده و بخاطر دوست پسرش قمه تو شلوارشه و میره دعوا جاش کانون و زندان اون دختر هیچ ارزشی نداره
فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
وای واقعا خیلی بده این که فیلم های اینجوری پخش بشه من تو خواب یه همچین موضوعی رو دیدم درمورد خودم که فیلم شخصیم پخش شده بود واااای که چه حال بدی داشتم از خواب که پریدم فقط خداروشکر کردم که خواب بوده هنوزم یادش میوفتم تنم میلرزه
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
غلط کرده قمه کشیده. نوجوان هایب بودن با چاقو و قمه زدن رفیقشونو کشتن حالا هم زندانن. درس عبرتی بشه دیگه کسی قمه و سلاح حمل نکنه. اگه خدایی نکرده گوشه اون قمه به کسی میخورد چی؟؟؟؟؟؟؟ این پیجا هم فیکه. مگه دستگیر نشده