2777
2789
عنوان

سلام کاسه دستشویی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 78 پست
@نی_نی_یار_41 ‍ ..نمیدونستم کدوم رو ت‍گ کنم ♥️  ایشون میگن‌چرا تعلیق شدم ♥️

خیلی ممنون

خب چرا فقط گوشت و مرغ و میوه نخوریم؟؟!!روسری و مانتو و شالم خیلی گرونه!!...😏😏😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@نواربهداشتیتونم     @ریدمدهنتون     @شاشبندشده    

بخدا اسم اون @نواربهداشتیتونم  از ماله من بدترع😁😂🤣😅

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
@نواربهداشتیتونم     @ریدمدهنتون     @شاشبندشده    

گلم شما ب اسم من چیکار کنی نی نی یار خودشون میبینن

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
بخدا اسم اون @نواربهداشتیتونم    از ماله من بدترع😁😂🤣😅

🤣🤣🤣🤣

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
گلم شما ب اسم من چیکار کنی نی نی یار خودشون میبینن

عزیزم من با نی نی یار کاری ندارم برام جالب بود اسمتون 

خیالتون راحت کسی رو بخاطر اسم تعلیق نمیکنن🥰❤

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
عزیزم من با نی نی یار کاری ندارم برام جالب بود اسمتون  خیالتون راحت کسی رو بخاطر اسم تعلیق نمی ...

عزیزی# جیگر#  

@نواربهداشتیتونم   بیا پاسخگو باش

درمورد چی؟!/

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  
نه اصلا هیچی درباره کنکور گفتم  بعد یکیم عکس گذاشتم دیگه هیچی

@موی_داخل_بینی   اینم سمه

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  
بخدا اسم اون @نواربهداشتیتونم    از ماله من بدترع😁😂🤣😅

نچ

وااااااا چی میگن چیکار به اسم کاربریمون دارین  صلاح مملکت خیش رو خسروان دانند  فضولی تا ...

ت هم فضولی نکن ب خدم مربوطه که کیم

نچ

شرمنده خاهر شوخیدم . 

امیدوارم نرجیده باشی جگر‌

متاسفم#