2777
2789
عنوان

ناخاسته باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 56 پست
خدا نصیبت کنه عزیزم  ولی من واقعا شرایطشو ندارم همش گریه میکنم و روم نمیشه به کسی بگم

دقیقا عین خواهر من از صبح زار میزنه میگه روم نمیشه به کسی بگم خجالت میکشم با این بچه کوچیک 

انقدر گریه میکنه من دیگه واقعا دارم نگران بچه تو شکمش میشم...

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
خدا نصیبت کنه عزیزم  ولی من واقعا شرایطشو ندارم همش گریه میکنم و روم نمیشه به کسی بگم

عزیزم هیچ وقت به سقط فکر نکن بعد هم امضات رو خوندم خودت برای هم دعا کرد وصلوات فرستادی همون خدایی که تو اوج ناامیدی دلت رو شاد کرده مطمئن باش این دفعه هم همین طوره و خداوند خیرت رو میخواد

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی ناخواسته بود اول ناخواسته رو تعریف کنین  وقتی جلوگیری نمیکنین پس میشه خواسته !

ناخواسته یعنی این که با ی روشی جلوگیری میکنی و اصلا هم بچه نمیخوای و به بچه دار شدن فکر نمیکنی یهو میبینی عقب انداختی بی بی چک میزنی آزمایش میدی میبینی مثبته

میشه یکی بارداری ناخاسته رو برام توصیف کنه ینی یکی میاد بچرو با زور میکنه تو شکم؟!! 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 ...

ناخواسته یعنی با ی روشی جلوگیری میکنی و اصلا هم بچه نمیخوای و به بچه دار شدن فکر نمیکنی یهو میبینی عقب انداختی بی بی چک میزنی آزمایش میدی میبینی مثبته

ناخواسته یعنی با ی روشی جلوگیری میکنی و اصلا هم بچه نمیخوای و به بچه دار شدن فکر نمیکنی یهو میبینی ع ...

حرفم کنایه بود گلم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
من نمیفهمم ناخواسته اصلا یعنی چی  این همه راه پیشگیری هست 🤦‍♀️ مسئولیت کارتون و باید قبول کنی ...

عزیزم شما نمیفهمی ناخواسته چیه دلیل نمیشه بقیه رو بخوای مسخره کنی

چرا چیزی ب اسم ناخواسته وجود داره 

من با اینکه مریض بودم و دکتر برام حاملگی رو منع کرده بود و خود دکترم بهم امپول ۳ ماهه جلوگیری تزریق کرده بود باردار شدم پس ببین اگ خدا بخواد میشه 

قضاوت# نکنیم#

عزیزم شما نمیفهمی ناخواسته چیه دلیل نمیشه بقیه رو بخوای مسخره کنی چرا چیزی ب اسم ناخواسته وجود داره ...

ک ا ن د و م وجود داره

مسخره نکردم ولی بچه اوردن انقدر چیز مسخره ای نیست ک سطحی بگی خب نشد دیگه 

هزارتا راه وجود داره علم پیشرفت کرده 

ک ا ن د و م وجود داره مسخره نکردم ولی بچه اوردن انقدر چیز مسخره ای نیست ک سطحی بگی خب نشد دیگه  ...

اون وقت بنظرت کاندوم مطمئن تر از امپوله؟؟؟؟؟؟

خود دکترم ک میدونست بارداریم مساوی بامرگمه امپولو برام تجویز کرد تا باردار نشم ولی شدم 

سقط کردی؟

آره 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
اون وقت بنظرت کاندوم مطمئن تر از امپوله؟؟؟؟؟؟ خود دکترم ک میدونست بارداریم مساوی بامرگمه امپولو برا ...

عزیزم من به شما نگفتم اولا 

بعدم شرایط خاص ممکنه وجود داشته باشه 

بله کاندوم اگه برندش خوب باشه بهتره چون کلا جلوگیری میکنه و احتمال بارداریش خیلیییییییی کمه 

من این همه ساله دارم استفاده میکنم 

خب اگه شرایط خاص باشه باز ی چیزی ولی روزی ده نفر تاپیک میزنن ناخواسته باردار شدن همشون اینجوری بودن؟ نه 90 درصد براشون مهم نیست پیشگیری کنن 

نمیدونم چرا انقدر عصبی جواب منو میدید