2777
2789
عنوان

فال قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 29 پست
سر کتاب با کتاب دعاس این با قرانه

🤕

هرکی بلده برا من بگیره😅🤕🏳

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
سرکتاب کتاب دعاس که مال رمال هاس این با خود قرانه

😐🙌🏻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

🤕 هرکی بلده برا من بگیره😅🤕🏳

پیدا کردی به منم بده😂

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
پیدا کردی به منم بده😂

😐😅من چقد بدبختم🤕🤕😂

خوب بود كارش شمارش چند بود 

آره خوب بود ،بنطرم ،راهکاراشودارم انجام نیدم..یه ایه گفته دارم میخونمش.. راجب یچیزی ازقران ک متناسب ب فالم بود گفت.

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
آره خوب بود ،بنطرم ،راهکاراشودارم انجام نیدم..یه ایه گفته دارم میخونمش.. راجب یچیزی ازقران ک متناسب ...

تلفنی هم میگه؟؟هزینه چقدر گرفت؟؟

خدایا شکرت که هوامو داری🙏💕خدایا شکررررت که تونستم یه عروسیه عالی بگیرم ❤خدایا شکرت تمام تلاش هام نتیجه داد و من الان یه زندگی موفق و خوشبخت دارم🥰الهی هزاران بار شکررررررت بخاطر همسر خوب و فرزندان سالم صالحم❤️من از زندگی که دارم لذت میبرم💃🏻 خدایا شکرت🌷
تلفنی هم میگه؟؟هزینه چقدر گرفت؟؟

درست یادم نیست..هزینش رو .

ولی ب یکی ازکاربرا ک تعریفشومیکرد ، گفتم برام بگیره ، گرفت.

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
درست یادم نیست..هزینش رو . ولی ب یکی ازکاربرا ک تعریفشومیکرد ، گفتم برام بگیره ، گرفت.

آها الان هیچ راه ارتباطی با ایشون نیس یعنی؟؟

خدایا شکرت که هوامو داری🙏💕خدایا شکررررت که تونستم یه عروسیه عالی بگیرم ❤خدایا شکرت تمام تلاش هام نتیجه داد و من الان یه زندگی موفق و خوشبخت دارم🥰الهی هزاران بار شکررررررت بخاطر همسر خوب و فرزندان سالم صالحم❤️من از زندگی که دارم لذت میبرم💃🏻 خدایا شکرت🌷
آها الان هیچ راه ارتباطی با ایشون نیس یعنی؟؟

دختره قطع دسترسی شد . پیاما پاک میشن وقتی طرف قط بشه.، اما ب یکی دیگه ازکاربرا فرستادم شمارشو.. بگردم توخصوصی ،خدا کنه اون دیگه قطع نشده باسه. برات میفرستم. منم اعتماد نداشتم واسه همین گفتم دختره راست یادروع شایدخودش داره میگیره. ولی میگفت زنه سیده ،نفسش حقه ،وصو میگیره ،قرانوبازمیکنه

دختره قطع دسترسی شد . پیاما پاک میشن وقتی طرف قط بشه.، اما ب یکی دیگه ازکاربرا فرستادم شمارشو. ...

برات تاثیری داشت نتیجه مثبتی دیدی؟؟

برات تاثیری داشت نتیجه مثبتی دیدی؟؟

عزیزم ..نمیدونم.. شاید کار خدا بوده واسم

..شاید واسطه... میشه توخصوصی بهت بگم

عزیزم ..نمیدونم.. شاید کار خدا بوده واسم ..شاید واسطه... میشه توخصوصی بهت بگم

بهت درخواست دادم عزیزم