2777
2789
میگه مال دو سال پیشه الان پخش شده اما دقیق نمیدونم

شاید از دوسال پیش تا الان ب اون یارویی ک فیلم رو داشته باج داده ک پخش نکنه الان بحث پیش اومده یارو هم پخش کرده

البته اگه مال دوسال پیش باشه

ولی این تیپ هارو الان میزنیم دوسال پیش زیاد نبود

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
الان دوسال یا دوروز؟😑

مال همین دوروز پیشه بابا معلوم بود😐😐

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمله خود هلیا رو گفت بابا😂

ع!😂

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
دقیقا الان یکی میگه اینکه چاقو داره مشکلیه  مشکلی نیست که جون مردم و به خطر میندازن با اینکارا ...

نه شما اشتباه متوجه شدی اینا دارن مسخره میکنن هلیا خودش تو فیلم میگه آره چاقو دارم مشکلیه؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
الان دوسال یا دوروز؟😑

فکر کنم چون پلیس دنبالشه ترسیده تو پیجش زده این واسه ۲ سال پیشه نه الان

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
فکر کنم چون پلیس دنبالشه ترسیده تو پیجش زده این واسه ۲ سال پیشه نه الان

دقیقا

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
دقیقا الان یکی میگه اینکه چاقو داره مشکلیه  مشکلی نیست که جون مردم و به خطر میندازن با اینکارا ...

ی عده درکی از آزادی اجتماعی و امنیت تو جامعه ندارن و متاسفانه هر ناهنجاری  رو دفاع میکنن به بهونه آزادی 

ازادی فردی و اجتماعی یعنی شما کارهایی که دوست داری انجام بدی اما حق اذیت و مزاحمت برای بقیه رو نداری

توی المان اگر ساعت ۱۰ به بعد از خونه صدای موسیقی باعث ازار همسایه بشه پلیس تذکر میده 

حالا مقابسه کنید با قمه کشی

دوستان اخبارو مطالعه کنید گفتن کلیپ ساختگی بوده عواملشم دستگیر کردن  فقط برای جلب توجه و جذب فالوور بوده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

دارن اَداي خووودشو درميارن😂😂😂

تو فيلم ميگه اره دارم مشكليههه؟

اينام دارن اونو تكرار ميكنن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اینجور گفته اخه مگ میشه فیلم دوسال پیش الان جنجال بشه ؟؟؟ مال پریروزه

کتکم نزنین از کجا بدونم خببب😐

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇