2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا بد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7917 بازدید | 91 پست
چشم دیدن اینکه شادیم رو ندارین؟؟؟ باز ما کاری کردیم که به همه خواستهامون برسیم  بر چیزایی ک م ...

نه ندارم چون ما بعدازظهرا تو گرما می رفتیم مدرسه شما فیس ميدين زيرباد کولر میرين مدرسه

[QUTE=198755318]من مجردم[/QUOTE] ببین فقط تاپیکتو قفل کن نذار بیشتر بهت توهین بشه

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون اینطور نیستن. من خودم هشتادیم.

ولی اکثرا بله متاسفانه.

اخه یکم حق بدین. اینا مادراشون دهه شصتی هستن.

دهه شصت نه اینترنتی نه کانالی نه کتابی نه اموزش درستی ...

انتظار دارین این مادرا چطوری بچه هاشونو تربیت کنن؟

وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از  من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردن       تمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡
بیشتر ببینید
والا بد میگم ???? نه احترام بلدن  اصلا واسه اینا دیگه خواستگار نمیاد  ازبس دوست پسر دار ...

عزیزم چشم بینا میخاد 😐

بعدم خواستگار چیزی نیست ک پز داشته باشه 

هرچی جنس ارزون تر مشتری بیشتر

ما لبخندی هستیم که به بغض الوده شده 🙃

عزيزم مادراي ما دهه هشتاديا يه دهه ٦٠  مثل شماس  

مشكل از ما نيست 

اخه يه نوجوون كجارو ميتونه خراب كنه اخه 

٩٠ درصد اين خيابونيا هم نسل هاي شماس ك مادر شدن. 

تربيت نكردن بچشونو الان وضعيت اين شده

ي جوري ميگي لباس عجق وحق انگار گناه كبيره كرديم اگه ما ميپوشيم دهه هاي شما از رو تقليد نصفشون همون لباسارو ميپوشن

يه دهه هشتادي كه رتبه يك كنكور شده نفعش از شمايي كه الان اومدي اينجا گناه بقيه رو ميشوري بيشتره  هرجايي خوبو بد داره

وقتی امسال ۳ میلیون دانش‌آموز ترک‌ تحصیل کردن باید وخیم بودن اوضاع رو فهمید

اینکه بچه‌های ۱۵ و۱۶ ساله میان تو سایت و ترویج کودک‌همسری میدن هم یک طرف ماجراست

طرف ۱۶ سالشه میگه برا دومی میخوام اقدام کنم

و خیلی موارد دیگه که همه توی سایت دیدید

البته مقصر این بچه‌ها نیستن مقصر والدین و سیستم آموزشی هستن

.

نه ندارم چون ما بعدازظهرا تو گرما می رفتیم مدرسه شما فیس ميدين زيرباد کولر میرين مدرسه

چرا حالا حسودی میکنین ؟

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
خییییلی از دهه هشتادیا ازدواج کردن ولی دهه ۶۰ و ۷۰ هنو مجردن😂

بعدشم منجر میشه به خیانت.

از بس قبح اینگارا ریخته شده. عادی شده واسشون

وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از  من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردن       تمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡
بیشتر ببینید
ایشون جمع بستن منم میبندم ...  ما به شما دهه ۷۰ ها یا ۶۰ ها چیزی نگفتیم یا تاپیک نزدیم  ...

من اولین نفرا بودم گفتم همشون بد نیستن جمع نبند یک دوم مگه همه 70دیا برا شما تاپیک زدن چیزیو که برا خودت نمیخوای برا دیگرانم نخوا 🌹

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

حسودیا حسووووووود😂😂😂

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
بیشتر ببینید

حسود#  

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بنظر من تا وقتی گـــریه کردن آرومتون میکنه... با کـسی حرف نزنینシ︎⌫        ‌‌‌‌‌تو سخت ترین زمان ممـکن به تنـهایی پناه آوردم!پس مـتاسفم اگـه جوری رفتار میـکنم که انـگار بـه کـسی احتیاج ندارم
بیشتر ببینید
والا منم دهه هشتادیم  همش گوشی دستم نبوده  احق وجق هم نمیپوشم احترام بزرگتر از خودم رو ...

ولشون کن ... 

مهم اینکه خوش شانسیم که با امکانات بزرگ شدیم 😁

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن