2821
2789
عنوان

ضعیف بودن.....

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 24 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون دختری ک قمه میکشه حتما ب تخمدان میگه تخمدون😂😁😅

وااای دختر  دلم درد گرفت از بس خندیدم ..ولی اینطوریم نیستااا من میگم تخمدون ولی قمه نمیکشم😂😂😂

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

عزیزم حتما جلوگیریتو ول کن بزار باردار بشی دکتر منم بهم گفته باردار بشی خیلی بهتره چون ممکنه قدرت باروریت بیاد پایین

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
عزیزم حتما جلوگیریتو ول کن بزار باردار بشی دکتر منم بهم گفته باردار بشی خیلی بهتره چون ممکنه قدرت با ...

خب شوهرم قبول نمیکنه عصابم خورد کرده

ورزش کن اگه وزنت زیاد وزن کم کن لبنیات کم بخور گرمیجات زیاد بخور 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ورزش کن اگه وزنت زیاد وزن کم کن لبنیات کم بخور گرمیجات زیاد بخور 

اره وزنم زیاد هست ولی میشه درخواست دوستی دادین قبول کردم جواب بدین اونجا ی سوال بپرسم ممنون

خب بهش بگو بخاطر این مشکل حتما باید باردار بشم بعدم تا جلوگیریتو ول کنی فرداش که سریع باردار نمیشی تا بیای باردار بشی آمادگی پیدا می‌کنه همسرت

اره وزنم زیاد هست ولی میشه درخواست دوستی دادین قبول کردم جواب بدین اونجا ی سوال بپرسم ممنون

اره عزیزم بپرس هر سوالی داری