ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خب مبزاشتی خودش بنویسه ارزشتو بفهمی پیشش 😁 اینقد بدم میاد از اینلیی که مینویسن منزل:/
اسم پدرش گذاشته قلبم اسم مادرش گذاشته نفسم اسم منو گذاشته آریاس(اسمی که انتخاب کردم برای پسر آیندمون)نمیدونم چه واکنشی نشون بدم😂
خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
واکنش نمیخواد اسم اونو تو گوشی خودت د ه ن سروی س سیو کن
😂😂😂😂😂 قبل عروسی میزاشت مای لاو.میگم چرا آریاس میگه نمیخام کسی بدونه شماره ی تو دوستام دست گوشیم میزنن.خدا یکم عقل نداده بهش این آریاس زیاد تو شماره های تماسته معلوم نیست زنته!
خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تازه یه مدت به اسم خودش شماره منو سیو میکرد
شماره مادرم نوشته منزل یه مدت مینوشت مادر بچه ها ما انقد خندیدیم عوض کرد