lissh مدیر استارتر عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 308 عنوان دوست دارم فیلمنامه نویس بشم 989 بازدید | 16 پست خیلی ایده تو ذهنمه چندین ساله عاشق فیلم نامه نویسی ام کسی میدونه چطور پیگیرش باشم تا به جیزی ک میخوام برسم 1400/04/22 | 04:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gonjishkakeashimashi عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 1707 نه واقعیتش نمیدونم ولی برات آرزوی موفقیت دارم 😘👊 ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 خب اولین کاری ک باید کنی...اینه که بنویسی فیلمنامه تو ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
گلرخدو عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 28686 برو کلاس خیلی خوبه وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .
ملی_جووووون عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 3112 منم میدوس ولی نمیدونم قدم اول چکارکنم 🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ.... چیه؟ چرااینجوری نگامیکنی؟ جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم 🔪🏃♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻 منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
lissh مدیر استارتر عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 308 خب اولین کاری ک باید کنی...اینه که بنویسی فیلمنامه تو یه بار نوشتم رفتم صداسیما اهواز با پارتی دادم بهشون بعد کلی ازم تعریف کرد و شمارم و برد گفت برو زنگت میزنم بعد فیلمنامم و برد دیگ خبری نشد ازش
lissh مدیر استارتر عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 308 برو کلاس خیلی خوبه دوتا بچه دارم سختمه کلاس برم کاش مجازی پیدا کنم
گلرخدو عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 28686 دوتا بچه دارم سختمه کلاس برم کاش مجازی پیدا کنم نت سرچ کن ممکنه باشه وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .
bahar_exol_baekhyun عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 633 دوتا بچه دارم سختمه کلاس برم کاش مجازی پیدا کنم رایگان مدرسه فیلمسازی هیلاج
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 یه بار نوشتم رفتم صداسیما اهواز با پارتی دادم بهشون بعد کلی ازم تعریف کرد و شمارم و برد گفت برو زنگت ... سریال تلویزیونی بود؟؟ینی ایده تو دزدیدن و تو هم فقط نگا کردی:/:/ ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 منم میدوس ولی نمیدونم قدم اول چکارکنم اولش اون پروفایلتو عوض کننن.باعث تحریک پسرای سایت میشه😒😂😂😉😂😂😂 ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
ملی_جووووون عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 3112 اولش اون پروفایلتو عوض کننن. باعث تحریک پسرای سایت میشه😒😂😂😉😂😂😂 اییییییششششش# همینی ک هس خیلیم ناناسه مشکل خودشونه 😂😒 🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ.... چیه؟ چرااینجوری نگامیکنی؟ جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم 🔪🏃♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻 منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 اییییییششششش# همینی ک هس خیلیم ناناسه 😂😂😂😂😂آخه جدیدا ب همه چی و همه جا گیر میدن......یه تاپیک زده بودن عصر که شهریور وقت پروتز سینه دارم اما استرس دارم.ریختن کاربرا روی سرش و گفتن که عنوانت تحریک کننده ست برای پسرای سایت😐😂😂😂😂منم تماشاچی بودم😅😜 ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
ملی_جووووون عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 3112 😂😂😂😂😂آخه جدیدا ب همه چی و همه جا گیر میدن......یه تاپیک زده بودن عصر که شهریور وقت پروتز سینه د ... پولکام ریخت چقدچرت کارخوبی کردی عسیسم❤😂❤😘 🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ.... چیه؟ چرااینجوری نگامیکنی؟ جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم 🔪🏃♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻 منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 پولکام ریخت چقدچرت کارخوبی کردی عسیسم❤😂❤😘 😂😂😂😂توی اعلاناتم یه عالمه پروفایل رقصنده هستش😂😅 ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀