2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میدوس ولی نمیدونم قدم اول چکارکنم

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
خب اولین کاری ک باید کنی...اینه که بنویسی فیلمنامه تو

یه بار نوشتم رفتم صداسیما اهواز با پارتی دادم بهشون بعد کلی ازم تعریف کرد و شمارم و برد گفت برو زنگت میزنم بعد فیلمنامم و برد دیگ خبری نشد ازش

یه بار نوشتم رفتم صداسیما اهواز با پارتی دادم بهشون بعد کلی ازم تعریف کرد و شمارم و برد گفت برو زنگت ...

سریال تلویزیونی بود؟؟

ینی ایده تو دزدیدن و تو هم فقط نگا کردی:/:/

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
منم میدوس ولی نمیدونم قدم اول چکارکنم

اولش اون پروفایلتو عوض کننن.

باعث تحریک پسرای سایت میشه😒😂😂😉😂😂😂

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
اولش اون پروفایلتو عوض کننن. باعث تحریک پسرای سایت میشه😒😂😂😉😂😂😂

اییییییششششش#   

همینی ک هس  

خیلیم ناناسه    

مشکل خودشونه 😂😒

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
اییییییششششش#     همینی ک هس     خیلیم ناناسه      

😂😂😂😂😂آخه جدیدا ب همه چی و همه جا گیر میدن......یه تاپیک زده بودن عصر که شهریور وقت پروتز سینه دارم اما استرس دارم.

ریختن کاربرا روی سرش و گفتن که عنوانت تحریک کننده ست برای پسرای سایت😐😂😂😂😂

منم تماشاچی بودم😅😜

😂😂😂😂😂آخه جدیدا ب همه چی و همه جا گیر میدن......یه تاپیک زده بودن عصر که شهریور وقت پروتز سینه د ...

پولکام ریخت  

چقدچرت    

کارخوبی کردی عسیسم❤😂❤😘 

پولکام ریخت     چقدچرت       کارخوبی کردی عسیسم❤😂❤😘

😂😂😂😂توی اعلاناتم یه عالمه پروفایل رقصنده هستش😂😅