2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میدوس ولی نمیدونم قدم اول چکارکنم

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
خب اولین کاری ک باید کنی...اینه که بنویسی فیلمنامه تو

یه بار نوشتم رفتم صداسیما اهواز با پارتی دادم بهشون بعد کلی ازم تعریف کرد و شمارم و برد گفت برو زنگت میزنم بعد فیلمنامم و برد دیگ خبری نشد ازش

یه بار نوشتم رفتم صداسیما اهواز با پارتی دادم بهشون بعد کلی ازم تعریف کرد و شمارم و برد گفت برو زنگت ...

سریال تلویزیونی بود؟؟

ینی ایده تو دزدیدن و تو هم فقط نگا کردی:/:/

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
منم میدوس ولی نمیدونم قدم اول چکارکنم

اولش اون پروفایلتو عوض کننن.

باعث تحریک پسرای سایت میشه😒😂😂😉😂😂😂

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
اولش اون پروفایلتو عوض کننن. باعث تحریک پسرای سایت میشه😒😂😂😉😂😂😂

اییییییششششش#   

همینی ک هس  

خیلیم ناناسه    

مشکل خودشونه 😂😒

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
اییییییششششش#     همینی ک هس     خیلیم ناناسه      

😂😂😂😂😂آخه جدیدا ب همه چی و همه جا گیر میدن......یه تاپیک زده بودن عصر که شهریور وقت پروتز سینه دارم اما استرس دارم.

ریختن کاربرا روی سرش و گفتن که عنوانت تحریک کننده ست برای پسرای سایت😐😂😂😂😂

منم تماشاچی بودم😅😜

😂😂😂😂😂آخه جدیدا ب همه چی و همه جا گیر میدن......یه تاپیک زده بودن عصر که شهریور وقت پروتز سینه د ...

پولکام ریخت  

چقدچرت    

کارخوبی کردی عسیسم❤😂❤😘 

پولکام ریخت     چقدچرت       کارخوبی کردی عسیسم❤😂❤😘

😂😂😂😂توی اعلاناتم یه عالمه پروفایل رقصنده هستش😂😅