2777
2789
عنوان

سوال درباره بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 24 پست
این بی بی چکه رنگش پخش شده امکان خراب بودن هم داره چرا خرداد پریود نشدی؟؟ اینهمه عقب انداختی خب برو ...

اخه الان برم دکتر ببخشید میخواد معاینه انجام بده اصلا اصلا حوصله و میل به معاینه ندارم😭 بچه شیر میدادم . بچم دو سالشه . گفتم شاید تو شیردهی طبیعیه این نامنظم بودن پریود

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه الان برم دکتر ببخشید میخواد معاینه انجام بده اصلا اصلا حوصله و میل به معاینه ندارم😭 بچه شیر مید ...

معاینه نمیکنه ک وااا

برو سونوگرافی سونو انجام بده ببر پیش دکتر یه ازمایش هم واست مینویسه و. تمام

من ک. هروقت پریودام عقب میفته همینکارو میکنن معاینه نکردن هیچ وقت واسه این مشکلم

واسه پاپ اسمیر یا عفونت و. این چیزا معاینه میکنن

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
معاینه نمیکنه ک وااا برو سونوگرافی سونو انجام بده ببر پیش دکتر یه ازمایش هم واست مینویسه و. تمام م ...

اخه پاپ اسمیر  دوساله ندادم. دکترا تا میفهمن متاهلی میگن برو اماده شو برا معاینه . حالا سونو و چکاب خون دادم دکتر عمومی برام نوشته فردا برم اتجام بدم. بنظرت از روی چکاب متوجه میشن باردار اگر باشم؟ یا حتما باید بگم بهشون ک ازمایش بارداری ام میخوام ؟

یا ابلولفضل😂😂😂بچم دو سال و سه ماهشه

الهی هر چی میخای همون بشه

آزمایش بارداری مخصوصه تو چکاپ معلوم نمیشه

تیتر بتا باید بدی

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
اخه پاپ اسمیر  دوساله ندادم. دکترا تا میفهمن متاهلی میگن برو اماده شو برا معاینه . حالا سونو و ...

ن ازمایش بارداری جدا باید بدی

ولی اگه حامله باشی تو سونو متوجه میشن دیگه

حالا دلت میخواد حامله باشی یا ن؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
الهی هر چی میخای همون بشه آزمایش بارداری مخصوصه تو چکاپ معلوم نمیشه تیتر بتا باید بدی

خیای ممنون گل بانو سلامت باشی

ن ازمایش بارداری جدا باید بدی ولی اگه حامله باشی تو سونو متوجه میشن دیگه حالا دلت میخواد حامله باش ...

این زمان رو برای فرزند دوم مناسب نمیبینم . 

اما اگر خدا صلاح بدونه و بده ، رو تخم چشمام نگهش میدارم و حتما زمانی که خدا در نظر گرفته براش مناسبه .

با وجوداینکه خیلی سخت میشه برام همه چی . چون تازه دارم پسرمو از شیر میگیرم.

توکل کردم به خدا