2777
2789
عنوان

خواستگاری برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6500 بازدید | 216 پست
حالم ازشون بهم می خوره یه بلاهایی سر من آوردن عوضیا

آیا این ک من دلم میخاد مادرشوهرمو بادستای خودم خفه کنم طبیعی هست؟

خدا# لعنتش# کنه#  

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

واسه خواستگاری من هم عروسم رو نیاورده بودن من ناراحت شدم اخه ممکنه واسه داداش بعدیشون هم دقیقا همین کارو کنن و ما رو نبرن😒 

مخصوصا اینکه اصلا هم با من صمیمی نیستن بیشتر یا اون صمیمی بودن نیاوردنش منکه جای خود دارم

فرار از رنج، خود نوعی رنج است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم بعد عروسیمون همسرمو مادرش یه بحثی بینشون افتاد و قهرکردن یه ماه بعدش اینا رفتن خواستگاری ...

فتنن بعضی زنا

آخه ترسیدن بهم بگن شما عروسشونی راضیی منم دهنمو باز کنم بگم چین اینا

ب نظرم نه تبریک بگو نه مراسم برو بعدا هم ب جاریت بگو کلاهتو بنداز بالا منو دعوت نکرده بودن

به نظرم این مسئله بین مادرشوهرش و ایشون هست نه ایشون و جاریشون که این مسئله رو با جاریش مطرح کنه

اینم تو همون ورژناس داغونه باز خوبه برات سوغاتی میارن اینا انقد خسیسن هیچی نمیارن

مکه بقیه عروسه یا خواهرا دعوتن شاید نخواستن بخاطر کرونا شلوغ بشه فقط می دارد بردن چون دیدم تو کرونا از اینکارا میکنن بعضیا 

🤨

والا الان بگم یه چی میگن

ولی بین ما مرسوم نیس همه رو ببرن فقط بزرگترا رو میبرن 

معمولا عروس و دوماد و نوه ها و ... نیستن تازه بچه های (دختر و پسر )مجرد و کوچیکترم نیستن😶

ناراحتم نمیشیم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
مثلا براما یروز داداشاش رفتن پدرع دختره گفته بود یسری مادرشوهرم باجاریم یسری باجاری دیگم گه هرکردوم ...

من عروس بزرگم خیره سرم اگه سبکیه همسرمم نباید بره مگه مجرده تنها بره

قضیه را خیلی  عمیق  میسنجید   تو خونواده به یکی بگن 

کافیه 

یعنی همه خونواده    

نمیشه  که به همه  زنگ زد    

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85