2777
2789
دور از جون 😂😂💗💗 ولی خیلی با حال بود کلی خندیدم 😂😁

عزیزدلی#  

همین ک یه ثانیه مردم کشور بااین وضع اقتصادی بخندن برای مشکل من ،خودش بسمه تا این مشکلو به گور ببرم با خودم🤣🤣🤣🤣✋💚

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
اره مامانم همین مشکل رو داشت بردینش دکتر خوب شد مثل تبلیغات سایت بود حرفم . میگه بله چه جاب منم ...

خدا نکشتت دختر🤣🤣🤣🤣🤣✋

مردم# ازخنده# 😄

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکشتت دختر🤣🤣🤣🤣🤣✋ مردم# ازخنده# 😄

😂😂😂 تو هم منو خندوندی با اسمت منم جبران کردم .

شاشبندم من برم بخوابم شبت خوش گلم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
عزیزدلی#   همین ک یه ثانیه مردم کشور بااین وضع اقتصادی بخندن برای مشکل من ،خودش بسمه تا این م ...

😘😘😘💗💗خدا نکنه عزیزم ان شاء الله که مشکلت حل سه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
من ددحد ترکیدن جیش دارما درحدی ک دردم میگیره ولی نمیاد جیشم💔 فک کن هردوروز ی چیکه🤣🤣🤣

در عوض من همیشه یبسممم🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتم خواهر جان

خلبان❤کاربری دو نفره💕نقش اون در ذهن ما هرروز پررنگ تر می‌شود RV💕
😂😂😂 تو هم منو خندوندی با اسمت منم جبران کردم . شاشبندم من برم بخوابم شبت خوش گلم

برو جگرم فداتم نفص

شبت عسلی 😘💚

در عوض من همیشه یبسممم🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتم خواهر جان

😄🤣💔💚💚💚

😘😘😘💗💗خدا نکنه عزیزم ان شاء الله که مشکلت حل سه 

انشالله#  

عزیزدلی#  

💚😘

برو جگرم فداتم نفص شبت عسلی 😘💚

😘😎

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .