بانوی_بهار98 مدیر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 400 عنوان مادرشوهر 👀 | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 21 پست دوستان بنظرتون در جواب مادرشوهری که به شوهرتون گفته خونه خاله زنت شب نمون و پرش کرده چه واکنشی باید داد که ادامه دارنشه دخالتاش خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ 1400/04/22 | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_بهار98 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 400 باورت میشه من هیچی کار ب کارش ندارم حتی نمیذاره ما یه سفر بریم؟خدا لعنتش کنه ...ارزو مرگ گناهه ولی م ... خدا خیر نده واقعا خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
بانوی_بهار98 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 400 حق داری ولی دعوا فایده نداره فقط شما آسیب میبینی یهو همسرت کینه میکنه دیگه رفت و آمد ... میدونی اصلا اصلا حرفم رو موندن خونه کسی نیست مشکلم دخالتس اخه به اون ربطی نداره خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
69sareh عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 3416 میدونی اصلا اصلا حرفم رو موندن خونه کسی نیست مشکلم دخالتس اخه به اون ربطی نداره با دعوا با همسرت دخالته درست میشه؟؟باید خودت بری مستقیم به مادر شوهرت بگی🤔🤔من بودم با خنده بهش میگفتممیرفتم خونش با خنده بهش میگفتم دو روزه ما جنگ و دعوا داریم سر این فضیه ،شما بهش چیزی گفتی؟چرا،دلیلت چیه
69sareh عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 3416 با دعوا با همسرت دخالته درست میشه؟؟ باید خودت بری مستقیم به مادر شوهرت بگی🤔🤔 من بودم با خنده بهش ... البته با دعوا نمیگفتمااااا
بانوی_بهار98 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 400 البته با دعوا نمیگفتمااااا اره درست میگی میترسم رومون تو روی هم بازشه نمیدونم شاید یک چند وقتی کلا نرم خونشون خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
69sareh عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 3416 اره درست میگی میترسم رومون تو روی هم بازشه نمیدونم شاید یک چند وقتی کلا نرم خونشون اگه دلیل نرفتنت رو ازت پرسید بهش بگو و توضیح بدهبزار بدونهحالا چرا میگه نمونه خونه خاله؟دلیلش چیه
بانوی_بهار98 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 400 اگه دلیل نرفتنت رو ازت پرسید بهش بگو و توضیح بده بزار بدونه حالا چرا میگه نمونه خونه خاله؟دلیلش چی ... احسنت فکر خوبیه خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ