2777
2789
عنوان

ترک رابطه چت

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره و خانمم رو خیلی دوست دارم

دوست داشتنو تو چی معنی میکنی؟!

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

اره و خانمم رو خیلی دوست دارم

یه مدت گوشی معمولی داشته باشین بهتره 

از فضای مجازی فاصله بگیرین 

به این فکر کنید ته این کار به جز رسوایی چیزی دیگه ای نیست 

چون همسر اون خانمم بفهمه راحت میتونه ازتون شکایت کنه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
ببین من الان که اومدم اینجا مطرح کردم قصدم اینه کمکم کنید از این معضل نجات پیدا کنم ،هر انسانی تو زن ...

خب شما خودتم میدونی اشتباهه کارت ولی داری با اراده و دستای خودت به همسرت خیانت میکنی بریز دور هر چی تو ذهنته و اگر زندگیتو دوس داری خیانت نکن چون زندگیت اونقدی زیاد نیست ک بخوای دل همسرتو بشکنی

جواب دندانشکن بده خودشو جم جور کنه اگه نکرد بلاک

فردا حیثیتتو تو فامیل میبره پیش زنت رسوا میشی از ما گفتن بود

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

ممنونم ،از همین چیزاش میترسم مرسی که راهنمایی کردید

خواهش میکنم دوست عزیز امیدوارم هر جا که هستی دلت شاد و سلامت باشی