سلام یه خانم متاهل چند وقتیه به من ابراز علاقه میکنه و من خر شدم چند بار جوابشو دادم ،و کاملا پشیمانم ،اما بازم اغفال میشم جوابشو میدم ،من زندگیمو دوست دارم و از این موضوع عذاب وجدان دارم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰
به این فکر کنید ته این کار به جز رسوایی چیزی دیگه ای نیست
چون همسر اون خانمم بفهمه راحت میتونه ازتون شکایت کنه
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
ببین من الان که اومدم اینجا مطرح کردم قصدم اینه کمکم کنید از این معضل نجات پیدا کنم ،هر انسانی تو زن ...
خب شما خودتم میدونی اشتباهه کارت ولی داری با اراده و دستای خودت به همسرت خیانت میکنی بریز دور هر چی تو ذهنته و اگر زندگیتو دوس داری خیانت نکن چون زندگیت اونقدی زیاد نیست ک بخوای دل همسرتو بشکنی
جواب دندانشکن بده خودشو جم جور کنه اگه نکرد بلاک
فردا حیثیتتو تو فامیل میبره پیش زنت رسوا میشی از ما گفتن بود
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰
ممنونم ،از همین چیزاش میترسم مرسی که راهنمایی کردید
خواهش میکنم دوست عزیز امیدوارم هر جا که هستی دلت شاد و سلامت باشی