2777
2789
عنوان

مادر شوهرم انتقام گرفت ازم

432 بازدید | 10 پست

دیروز مهمون داشتم مامانم اینا و بقیه مادرشوهرم همسایه ایم بهش نگفتم بیاد 

امشب جاریمو دخترش شام دعوت کرد بما نگفت    

اونا که باهمن چ سخته زندگیشون منکه همسایه ایم وضع اینع

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

البته مهمونام دو ساعتی نشستن رفتن شام نبودن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید ذهن تو این قدر منفی بافه که فک میکنی این کارو به تلافی کار تو و از قصد کرده احتمالا روح اون بن ...

نه عزیزم فداتشم دوربین دارن مستقیم کوچه روو دید میزنه ک خونمون مشخصه بعدشم تراسش حیاط خونه مارو دیده میشه

خوب کردی اولش انتقام میگیره. بعدش عادی میشه . رو بدی وسط زندگیتن

اره واقا اینطوره اما عادی نمیشه مشخصه

نه عزیزم فداتشم دوربین دارن مستقیم کوچه روو دید میزنه ک خونمون مشخصه بعدشم تراسش حیاط خونه مارو دیده ...

خب دیگه چیزی که عوض داره گله نداره،،

کار خوبی می‌کنه ،،،،باید با هرکس مثل خودش رفتار کرد 

ولی خب ممکنه شما فکر کنی همه مثل خودت هستن ،،،شاید جاریت خودش رفته اونجا و مادرشوعرت قصد و قرضی نداشته

خب دیگه چیزی که عوض داره گله نداره،، کار خوبی می‌کنه ،،،،باید با هرکس مثل خودش رفتار کرد  ...

خوبه ایشونو قضاوت نمیخوای بکنی منو قضاوت میکنی

باشه تو خوبی ارومتر!

خب دیگه چیزی که عوض داره گله نداره،، کار خوبی می‌کنه ،،،،باید با هرکس مثل خودش رفتار کرد  ...

شما دلت از زنداداشت پره سر من خالی نکن