2777
2789
عنوان

خوبه هلیا دختره. اگه پسر بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 74 پست
بله متاسفانه 

منم فکرکنم نوجوون حساب بشم  ولی اصلا از این تیپای مد خوشم نمیاد. یه مدت سر همین موضوع با خودم درگیر بودم. بقیه تیپ و استایل منو مسخره میکردن و...

اخرم گفتم گور بابای مد.

هرچی عشقته بپوش  

وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از  من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردن       تمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباسای دخترارو دیدید؟  همه تیره مشکی انگار ختم بود ینفر لباس دخترونه تنش نبود چهره ها پسرونه لب ...

دخترم  ۹سال و چند ماهشه   روسری سرش نکردم

قرار بود تا کلاس ششم  هم نپوشه

با دیدن هلیا نظرم عوض شد

احتمالا تا چند ماه دیگه سرش کنم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
من با تو هیچ حرفی ندارم بی تربیت 

بی تربیت تویی که بخاطر یه نفر یه نسلو زیر سوال میبری الان من خودم ۲۰ سالمه دهه هشتادیم مگه تو کوچه قمه میکشم؟؟؟الان تو دوس داری بخاطر یکی از هم نسلاتون همه تونو به یه چشم ببینن؟

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
دخترم  ۹سال و چند ماهشه   روسری سرش نکردم قرار بود تا کلاس ششم  هم نپوشه با دیدن هل ...

میدونی بحث روسری و بدون روسری نیست عزیز 

اصلا اینا خلق و خوی پسرونه گرفته بودن رفتار پسرونه داشتن 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
تربیت مشکل داره. منظور از نسل، نسل نوجووناس.  تربیت این نسل خوب نیست!

خب عزیزم نسل نوجوون که همه تو کوچه قمه نمیکشن من یه خانومیو میشناختم که متولد دهه ۶۰ بود دختراشو مجبور به تن فروشی میکرد الان درسته من بگم مشکل از نسلشونه؟این یه تفکر غلطه

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
میدونی بحث روسری و بدون روسری نیست عزیز  اصلا اینا خلق و خوی پسرونه گرفته بودن رفتار پسرونه دا ...

خب دیگه   منم به دخترم میگفتم  اگه بابا گفت روسری سرت کنی  نکنی ها     تا ششم راحت بگرد تو راهنمایی هم  زمستونا کلاه بزار بهار و پاییز هودی بپوش کلاشو سرت کن بدون روسری

تابستون هم کلاه آفتابی با تی شرت شلوار

رفتی دبیرستان هم یه شال ول کن دور گردنت

الان میفهمم    تربیتم فاجعه ست

باید یه قکر درست حسابی کنم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
https://uupload.ir/view/vid-20210712-wa0002_fybi.mp4/

واقعا خجالت کشیدم از زن بودنم ..معلومه همه سناشون ۱۴تا ۱۸ هست 

ولی اندامشون مث ی زن ۲۵ ۲۶ ساله هست ..چقد شرایط جامعمون فاجعه شده 

واقعا تاسف داره 

دلم میسوزه برای بچهایی ک قراره اینا پدر مادرشون بشن

فقط اون پسره ک مث خر عررر عررر میخنده 😂

خب عزیزم نسل نوجوون که همه تو کوچه قمه نمیکشن من یه خانومیو میشناختم که متولد دهه ۶۰ بود دختراشو مجب ...

چه  غمگین