2777
2789
عنوان

دلم برای هلیا قمه کش میسوزه. ..

| مشاهده متن کامل بحث + 7614 بازدید | 146 پست
دوست پسر😑😑😑

اگ واقعا اینجوریه که خاااااککککک 

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
نگفت علت دعواشون چی بوده؟

سر رلش

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دعوا نکنه قربون صدقه همدیگه میرید شما؟ 

شما وسط خیابون وایمیسید گیس هم دیگه رو میکشید اونم به این طرز و این حرفا رو میزنید؟؟؟

واقعا طرفداریه یه عده در مورد این موضوع برام عجیبه

تصورم از مردای نی نی سایتی مثل پروفایلمه🤕🤒🤢
ادا نیاید انقد بابا

ادا؟ کی ادا دراورد؟؟؟؟؟؟! 

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
شما وسط خیابون وایمیسید گیس هم دیگه رو میکشید اونم به این طرز و این حرفا رو میزنید؟؟؟ واقعا طرفداری ...

فک کنم قمه هاشون تو خشتکاشونه اینام😂😂وگرنه جایی برای دفاع ازین موضوع نیست واقعا

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
آفرین  دخترا شدن عین پسرا  پسر اهم ابرو برمیدارن شدن عین دخترا   دخترا ابروهاشون پهن ...

کلا  ادم این جور ادما رو میبینه حالش بهم میخوره 

بچه هاشون به همجنسگرایی کشیده شدن پدرو مادر ذوق میکنن 

دوست پسر دوست دختر بازی روال شده 

اندازه یه زن و مرد ۵۰ ساله تجربه دارن 

شکست عشقی و ببخشید س.ک.س و رابطه 

برا شون چیزی نیس 

افتخارشونه 

خدا به دنیا رحم کنه 

فک کنم قمه هاشون تو خشتکاشونه اینام😂😂وگرنه جایی برای دفاع ازین موضوع نیست واقعا

من واقعا حتی شخصیتم اجازه نمیده برگردم به کسی جواب بدم یا هم دهن اینجور ادما بشم برام عجیبه یه عده میگن خب چیه و تو دعوا هر کاری و هر حرفی عادیه

سر رلش

لابد رلش این وسط داشت با پسرا فیلم میگرفت

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
خوابی یا خودتو زدی به خواب؟ دختر تو اون سن اون فحشارو بده و قمه بکشه بیرون معلومه آنتی سوشاله و اختل ...

ازنظرشمادخترو چه به نفس کشیدن....

مملکت ازوجودشماپرشده که باعث شده بعضی دخترا پرازعقده و حس تنفربشن

فقط منتظرین یه دختر یه کاری یه حرکتی بزنه بشینین فاز نصیحت و سرکوفت وهزار اَنگ....

بعددلخورم میشین که چرابه کشورتون میگن جهان سومی😂

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
شما وسط خیابون وایمیسید گیس هم دیگه رو میکشید اونم به این طرز و این حرفا رو میزنید؟؟؟ واقعا طرفداری ...

طرفداری نکردم میگم بسه انقد کشش ندید گنا داره اونم ی اشتبایی کرده حالا همتون شدید درس کار نشستید پش سرش حرف میزنید

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
ازنظرشمادخترو چه به نفس کشیدن.... مملکت ازوجودشماپرشده که باعث شده بعضی دخترا پرازعقده و حس تنفربشن ...

دختر باید زرنگ باشه

نترس باشه 

بتونه از حقش دفاع کنه و حقشو پس بگیره

ولی اسم این حرکتا رو شما میزارید زرنگ بازی و دفاع کردن از حق؟؟؟؟ عجیبه واقعا

ازنظرشمادخترو چه به نفس کشیدن.... مملکت ازوجودشماپرشده که باعث شده بعضی دخترا پرازعقده و حس تنفربشن ...

عزیزم  ما توقع نداریم دخترامون مثل پسر وحشی بشن قمه بکشن  ذات زن لطیف هستش  ن مثل مرد زمخت  امام علی گفت زنان بلور هستن