2777
2789
عنوان

یکی بهم پیشنهاد رفاقت داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 131 پست
شاید درست میگی شاید واقعا انجوری ک میگه نباشه شاید همه حرفاش دروغه من چقد بدبخ شدم بخدا ک حتی نمیتون ...

همینجا حرفاتو بزنی خیلی بهتر و امن ترع

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دلت خوشه یه زن بی پناه وقتی مردی پشتش نباشه واقعا تنهاس عزیز دلم فقط میتونم برات دعا کنم 

نمی دونم چرا مردها دوست دارن راه شونو بریم🤨🤨🤨

نمیدونم شایدم داریم عاقل میشیم چی برامون بده یاخوب

چه دلت خوشه یه زن بی پناه وقتی مردی پشتش نباشه واقعا تنهاس عزیز دلم فقط میتونم برات دعا کنم 

نمیدونم ولی پناه نداشتن بهتر این پناه تباهیه ک این بدبخت داره ولی تنهایی خیلی سخته ادم بخواد حمع و جور کنه اونم با دوتا بچه

کاش خانوادش پشتش بودن

مگه نمیگی کار میکنی؟جمع کن پولتو برو مسافرخونه ای جایی رو بگیر با بچه هات تا خونه پیدا کنی طلاق بگیر ...

عزیز تایپکای قبلیمو ببینی متوجه میشی من ایرانی نیستم اتباع هستم اینجا هیچ کاری برای من نکردن نه دادگاه نه هیجا احمیت نمیدن الکی فقد میپیچونن تازه بدتر از اون با دوتا بچه بخوام جای برم بدتر خودم متهم میشم میگه بدون این ک احضانت داشته باشه یا طلاق گرفته باشه بچه هامو گرفته فرارکرده نمیشه ب عواقبش فک میکنم

عزیز تایپکای قبلیمو ببینی متوجه میشی من ایرانی نیستم اتباع هستم اینجا هیچ کاری برای من نکردن نه دادگ ...

نمیدونم عزیزم پس مجبوری بسازی خودتم ولی کاری نکن ک بشه قوز بالای قوز

عزیز تایپکای قبلیمو ببینی متوجه میشی من ایرانی نیستم اتباع هستم اینجا هیچ کاری برای من نکردن نه دادگ ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای

پس خودت زرنگ باش و حامی بچه هات 

نمیدونم ولی پناه نداشتن بهتر این پناه تباهیه ک این بدبخت داره ولی تنهایی خیلی سخته ادم بخواد حمع و ج ...

بخدا با دوتا بچه خیلی سخته اونم شوهر معتادی ک هر دفعه دعوامون میشه اصن نمیدونه با چی میزنه هرچی دم دستشه چاغو لیوان گوشی با تمام قوا پرت میکنه سمتمون و بلند میشه میزنه ۷یچکی هم ندارم بش چیزی بگه یکی نیس کمک کنه خلاص شم از شر این زندگی نه پدر ن۷ مادر نه برادر هیچکی هووووف بخدا بریدم دیگه🚶‍♀️

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای پس خودت زرنگ باش و حامی بچه هات 

تا اینجاش ک فقط خودم پشتیبانه خودم بودم ولی میگن صبر ک ب سر اومد دیگه آب از سر آدم میگذره تو اون مرحله رسیدم

همینجا حرفاتو بزنی خیلی بهتر و امن ترع

آره اما یه جوریه راحت نیستم چون هرکی میاد یه نظری میده بدون این ک بدونه چه خبره الانم خیلی نیاز داشتم هم حالم بد بود تاپیک زدم وگرنه با خودم حلش میکردم

گار کن پول جمع کن از زندگیت بندازش بیروووووون

همتون همینو میگین راه انداختن بیرون هم بگین؟ میگم کسی نیست من تنهایی یه مردو چطوری بندازم بیرون تازه اگه.بندازمم همش اطراف خونس من برم بیرون در میزنه میاد تو بدتر اذیتمون میکنه تلافی همشو سرمون درمیاره بچه هام ازش میترسن