2777
2789
عنوان

اینم شد زندگی ؟🙁

270 بازدید | 15 پست

شوهرم  هر چن وقت ی بار سر ی موضوع الکی بسیااار الکی تاقهر دو ماه یا بیشتر قهر میکنه و میگه برو نمیخامت پول مهریم نداره بچمم نمیده ک برم....حالا گفته برام غذا درست نکن من درست میکنم اون نمیخوره میاد برا خودش جدا غذاهای خوشمزه میوزه ظرفشم خودش میشوره زندگیم ب بن بست خورده از بس ک خسیس و بدجنسه خیلی مشکلا داشتیمو داریم دیگ حوصله ندارم بگم بس گفتم دذدم دوا نشد خستم...برام دعا کنید ارامش بیاد ب زندگیم...

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

خدا بهت صبر بده🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی سخته میدونم. زندگی یکی از نزدیکان منم همینجوریه. خانوادت میدونن؟

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
عزیزم خیلی سخته میدونم. زندگی یکی از نزدیکان منم همینجوریه. خانوادت میدونن؟

میدونن اما اجازه طلاق نمیدن اگرم بدن بچمو نمیخان

با مشاور صحبت کردی؟

پدرم مارو با هزینه خودش برد ولی تاریخ انقضای حرفای مشاور دوماه بود بعد همون اشو همون کاسه...

یه کاری کن بتونی بچه رو ازش بگیری

نمیشه ازرو بدجنسی نمیده اگرم بده پدرم نمیخاد من ب کدوم دردم باشم

نمیشه ازرو بدجنسی نمیده اگرم بده پدرم نمیخاد من ب کدوم دردم باشم

شاید چون فهمیده نقطه ضعفت چیه داره اینجوری میکنه. میدونه تو از بچه دل نمیکنی, اگرم بهت بده بابات قبولش نمیکنه.‌پس شاید اگه وانمود کنی دیگه حتی حاضری از بچه دل بکنی, بفهمه که توی جدایی جدی هستی. بعضی مردها چون میدونن زنشون ولشون نمیکنه اذیتش میکنن وگرنه ته دلشون اصلا دوست ندارن طلاق بدن

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
شاید چون فهمیده نقطه ضعفت چیه داره اینجوری میکنه. میدونه تو از بچه دل نمیکنی, اگرم بهت بده بابات قبو ...

این دلش میخاد برم میگ زندگی خرج داره نمیخامت برام سالی ی نیم دست لباس میخره خوراکمونم بخور نمیره....خسیسه و از خسیسی میخاد بچمونو بدبخت کنه