2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ان‌شاءالله بعد عید هرچند بازم احتمالش کمه موافقت بشه 😔🖤

از قبل اینکه بیاد با پدر مادرت قبلش صحبت کن قانعشون کن که دوسش داری امیدوارم هرچی به صلاحته پیش بیاد

از قبل اینکه بیاد با پدر مادرت قبلش صحبت کن قانعشون کن که دوسش داری امیدوارم هرچی به صلاحته پیش بیاد

متاسفانه من با 25 سال سن حق انتخابی ندارم ولی هرچی فکر میکنم نمیتونم فراموشش کنم نمیتونم تصور کنم با یکی دیگه زندگي کنه اگه نشه منم زندگیمو تموم میکنم 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
ممنون😐🌹

تِه فِدا بومِه خواخِر 🌻🌺🌻🌺🌻🌺

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***
متاسفانه من با 25 سال سن حق انتخابی ندارم ولی هرچی فکر میکنم نمیتونم فراموشش کنم نمیتونم تصور کنم با ...

حالتو درک میکنم عزیزم منم شرایطم دقیقا مثل تو بود حتی یبار نامزد شدم بهم زدم چند سال دووید دنبالم که بهم برسه تهش بهم خیانت کرده آشغال عوضی 

بسپر بخدا خودش بهتر می‌دونه چی به صلاحته ولی اگه مطمئنی که واقعا از همه لحاظ آدم خوبیه تو بشین قشنگ با منطق با پدرت حرف بزن

حالتو درک میکنم عزیزم منم شرایطم دقیقا مثل تو بود حتی یبار نامزد شدم کردم بهم زدم چند سال دوید دنبال ...

ممنون گلم توکلم به خدا هستش فقط

از همه لحاظ عالیه خیلی مرده

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎