2777
2789
عنوان

تا حالا شوهرتون و قهوه ای کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 74 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همینکه دور و وریامو قهوه ای کردم کافیه

وای😂😂

حالا چرا مدیون نی نی یاری 😁

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
ببخشید الان متوجه شدم شما مردی  .....اسکرینا نامناسبه بیخیال

من مردم🙄😳🤔

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

@دخترکرد۲ بيا ببينم تو قهوه اى كردى

من اره يبار تو دعوا ناگهانى جورى زدم تو صورتش برق از سرش پريد يه فريادى زد برگ ريزان شدم

هر چى هم تو دلم بود بهش گفتم چندروز بعد گفت هر چى از دهنت در اومد گفتى دست هم روم بلند كردى ديگه مگه چيزى هم مونده كه نگفته باشى نكرده باشى؟؟؟گفتم اره ميخواستم بگم نامرد تر از تو نديدم!!!!!

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤
اره یبار بدجور بدجور خوردش کردم. لهش کردم یعنی خدا ببخشتم واقعا خیلی پشیمونم خیلی خیلی پشیمونم

میشه تعریف کنید لطفا 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

همسرتو قهوه ای کنی اونم سیاهت میکنه

کارما#  

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
@دخترکرد۲   بيا ببينم تو قهوه اى كردى من اره يبار تو دعوا ناگهانى جورى زدم تو صورتش برق از س ...

جانم اومدم    من نکردم   ولی آفرین به تو 

کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
@دخترکرد۲   بيا ببينم تو قهوه اى كردى من اره يبار تو دعوا ناگهانى جورى زدم تو صورتش برق از س ...

اون نزد؟ 

سارا  خوب میگردی تو تاپیک ها 😄😁😁😁

کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
متاهلی شما؟

بله 

میشه تعریف کنید لطفا 

نه نه نه

اصلا یاداوریشم برام ناراحت کنندس.

خیلی مظلوم واقع شد شوهرم جلوی مادرم خورد شد

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز