2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد بره ماساژدرمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 22 پست
عزیزم کجای کاری ب یکی از خمین مراکز ماساژ تو تلگرام پیام داده بود که ببینه قیمت‌ها چجوریه اونم گفته ...

بادی تو بادی دقیقا یعنی چی؟

لطفا اگه خواستید در صرافی نوبیتکس، ثبت نام کنید با لینک من برید.                                                                                           https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

تا میتونی نذار بره، یا یکیو باهاش بفرست،مثلا داداشت یا اگه پسر داری پسرت

اگه داداشم خونه باشه حتما بهش میگم باهاش بره

کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتون مشكلش چيه،اگه گرفتگيه بدن و .. ميتونه حجامت كنه يا درد در نقطه ي خاص بدن هس فيزيوتراپي ...

گلبولهای قرمزش اندازش کوچیکه....همیشه خستگی داره یه خستگیه مفرط ...یعنی شب تا صبح و صبح تا شب بخوابه بازم خسته اس

کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............
گلبولهای قرمزش اندازش کوچیکه....همیشه خستگی داره یه خستگیه مفرط ...یعنی شب تا صبح و صبح تا شب بخوابه ...

من شوهرم اينجوري بود هر از گاهي پيش كسي كه وارده حجامت ميكنه خوب ميشه

چرا هست ،یکی از دوستام سوییت داره گفت یه اقایی زنگ زده گفته همیشه برا ماساژ میرفتم فلان جا این خانم ...

یا حسین

بلا به دور

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
نه گلم میاد شما خبر نداری حتی تو سالن های مخصوص ماساژ خدمات غیر ماساژ انجام میشه

وای 😔

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
2790
2778
2791
2779
2792