2777
2789
عنوان

بیاید بگید چ طوری کات کنم

226 بازدید | 39 پست

من و اون هردو بیست سالمونه از نظر مالی خیلی فاصله داریم

من توی خانواده ای مرفه و بالایی ام 

ولی اون توی خانواده سطح پایین

اون پدرو مادرش میخوان طلاق بگیرن.ولی من خانواده ام این چیزا واسشون عیب

اون باباش دوتا زن داره ب اولی خیانت کرد دومی رو گرفته بود.این چیزا واس من عیب.جداازاینا هرچی بهش میگم

درس بخونه کنکور بده ی رشته تاپ قبول شه

خانوادم منو فقط ب دکتر مهندس میدن

تاالان کمترین سطح خواستگارم پسر قاضی بوده

هیچ دروغی ندارم بگم همش راست

ب خاطر ایشون من تحمل کردم گفتم درس میخونه

کنکور میده و... ولی نه

بعد تقریبا 8ماه فهمیدم پسری نیس برای اینده اش تلاش کنه

فقط توی حال 

الان رفته ی شرکت کار میکنه رسمی ام نیس

هروقت باشه بهش میگن برو

ب اندازه ای که کل وقتشو میزاره واس راضی کردن شرکت

نمیزاره واس درس که فردا پس فردا ی پزشک شه لااقل 

روم شه بگم ب خانوادم این همه نقص داره لااقل شغلش خوبه و فلان

اینااااااااا همههههه ب کنااار

دقیقا از طایفه ای از لراس که مامانم سرش بره دختر نمیده بهشون

من ی ماهه دارم بهش میگم لعنتی نمیشه باهم باشیم قبول کن

نمیفهمه.

تلاش نمیکنه برای من

تلاش نمیکنع...ولی گزینه ی اخر از طایفه ای که مامانم متنفرع خیلی مهمه... خیلی شدع دلم براش تنگ میشه میخوام بهش زنگ بزنم یا پ بدم ولی جلو خودمو میگیرم و هیچ کاری نمیکنم... منم شروع کردم برای درس کنکور سال دیگه هردو بیست سالمونه.ولی باورت میشه من جنگنده ترم؟ تا اون که ی پسره؟ هدف و بزرگترین ارزوی من پزشکی تهران و بورسیه المان چندروز دیگه کامل کات میکنم و برای هدفم میجنگم تا روزی که حس کردم عشق و عمیق میفهمم دو طرفه عاشق میشم و برای هم دوطرفههههه تلاش میکنیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط موندم شما دختر ملکه الیزابت چطور با این آقا آشنا شدید 

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏
والا

اینجوری ک این خانم گفته عمرا گذر این دوتا آدم به هم بیوفته که بخوان با هم رل بزنن 

اینجا یطوری دروغ میگن از صدتا حرف راست بهتر🤘🏼بعد که مچشون رو میگیری با ده تا کاربری که دارن چنان بهت حمله میکنن که کل سایت هم نمیتونن با انواع سلاح های گرم و سرد حریفشون بشن..، 😏