دلبرم_91 مدیر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1570 عنوان کاربر@mahi_goli | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 34 پست نتوتستم جلوخودمو بگیرم و چیزی نگمتاپیکتو قفل کردیبه توچه که پاستیل و کوفت و زهرمار میخره برا نامزدشهروقت باپول تو خرید اونوقت دخالت کننامزد منم هرروز یه عالمه خوراکی میخره برام اونواع کادوها و .... اونوقت باید خانوادش دخالت کنن؟؟؟؟؟ باپول خودشه خب توراهی دارم یه دخمل خوشگل😍🩷👼🏻🤰🏻 1400/04/21 | 13:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرم_91 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1570 پروفایلت خودتی؟ شبیه لباستو منم دارم😍 نه عزیزم از نت برداشتم توراهی دارم یه دخمل خوشگل😍🩷👼🏻🤰🏻
دلبرم_91 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1570 گرچه من با برخورد و حرفای استارتر موافق نبودم ولی بحث اصلی پاستیل نبودا 😂😂😂 توراهی دارم یه دخمل خوشگل😍🩷👼🏻🤰🏻
lifemusician عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 7773 ع ندیده بودمت فک کردم تعلیق شدی دختر خودم رفتم باز برگشتم😂❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25624 پروفایلت خودتی؟ شبیه لباستو منم دارم😍 چ رنگیشو فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25624 خودم رفتم باز برگشتم😂❤ اها میگم نبودی فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
گل_نرجسم عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1307 خودم رفتم باز برگشتم😂❤ چطوری کاربری برمیگرده؟؟ لطفا برای ظهور حضرت مهدی«عج»یک صلوات بفرستید💚
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25624 همین رنگ آبی ولی کمرنگ تر خیلی خوشگله واسه مراسم خاصی گرفتیش؟ فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
lifemusician عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 7773 چطوری کاربری برمیگرده؟؟ اگر کاری نکرده باشی به ادمین تلگرام پی ام میدی برت میگردونن
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25624 آره برای مراسم نامزدیم میخواستم بپوشمش ولی بهم خورد 🥺ای وای انشاءالله بهترینش قسمتت😍😍 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
lifemusician عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 7773 🥺ای وای انشاءالله بهترینش قسمتت 😍😍 مرسی نیکی جانم دعام کن سفارش داده بودم ولی دیگه دیدم به درد هم نمیخوریم و کلا به مرحله خواستگاری هم نرسوندمش
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25624 مرسی نیکی جانم دعام کن سفارش داده بودم ولی دیگه دیدم به درد هم نمیخوریم و کلا به مرحله خواستگاری هم ... چرا خب چیزی فهمیدی؟انشاءالله ک هرچ صلاحه بهترینش نسیبت بشه🥺🌺 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
lifemusician عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 7773 چرا خب چیزی فهمیدی؟ انشاءالله ک هرچ صلاحه بهترینش نسیبت بشه🥺🌺 آره یه چیزایی بود کوتاهم اومدم خودش نخواست درست بشه بعدم خودش گذاشت و رفت یک سال درگیرش بودم ولی دیدم فایده نداره شاید خدا یه بهترشو برام در نظر گرفته
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25624 آره یه چیزایی بود کوتاهم اومدم خودش نخواست درست بشه بعدم خودش گذاشت و رفت یک سال درگیرش بودم ولی دید ... عزیزممممم چقد سخت میفهممت قطعا ک خدا صلاحمونو از خودمون بهتر میدونه ک تو تلاشتو کردیو نشده پس ب صلاحت نبودع☹منم مث خودت فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
lifemusician عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 7773 عزیزممممم چقد سخت میفهممت قطعا ک خدا صلاحمونو از خودمون بهتر میدونه ک تو تلاشتو کردیو ن ... آره عزیزم اصلا ناراحت نیستم جنگیدنمو جنگیدممن مطمئنم جفتمون بهترین نصیبمون میشه