2777
2789
خودت چی فکر میکنی

کسی ک باید ناراحت بشه و جوابمو بده استارتره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۰

عزیزم‌میدونم‌شرایط زندگی‌هاشخت شده وامی‌چیزی نمیتونی برداری

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
گلم بایدمعاینه شی اگه افتادگی باشه یه عمل زیبای میکنی اوکی میشه

عملش سخته عزیزم؟آخه میگن بعد عمل بارداری سخته یا نمیشه

اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
بداخلاقى نكنين شايد اونام از يچيزى امروز خوشحالن بذار شاد باشن

عزیزم کاش واسه خوشحالیش ن‌تاپیک‌جدابزنن این‌بنده خداشایدواقعابه ته خط رسیده

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
متاسفم ک راحت دل میشکنید

عزیزم من قصدم دل شکستن نبود بخدا

درست میگین

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
چه قیمت کمی داره😥 ،انجمن کلیه سرچ کنم میاد؟

نمیتونس بری تحت پوشش کمیته ای بهزیستی جای بشی

چه قیمت کمی داره😥 ،انجمن کلیه سرچ کنم میاد؟

قیمت انجمن تازه کمتره این رو توافقی میکنن فروشنده و خربدار بیشترم میشه کمش ۱۲۰ تاست 

توی ایسنتا هست بزن فروش کلیه میاد بعد درخواست دادن ببین گروه خونیت چیه برو پی ویشون حرف بزن

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
عملش سخته عزیزم؟آخه میگن بعد عمل بارداری سخته یا نمیشه

نه اصلاسخت نیست گلم سریع هم سرپامیشی بعد به این چرت وپرتاتوجه نکن حاملگی ربطی به این نداره که😙

ماماهستم خوشحال میشم کمکتون کنم