2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه این ناراحتی داره☹ منم ۲۳سالمه ولی از هر۱۰نفر ۹ نفر بهم میگن حداقل سی سال سن داری زن و بچه هم ...

خب به نظرم مردا فرق میکنن تا خانوما.

من خودم ۲۳ سالمه ولی همه میگن نهایتش بهت میخوره ۱۸ سالت باشه.

چون به نظرم خانوما اکثرا بیبی فیس هستن و براشونم مهمه که از سنشون بیشتر به نظر نرسن ولی اقایون به این موضوع اهمیت نمیدن ولی برای خانوما مهمه😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
اره دیگه 😅 پس توهم ناراحت نباش فقط تو نیستی که اینجوریه😅✌ اتفاقا خیلی هم بهتره چون هرجا میرم یا ...

ای وااای منم انقدر دلم میخواد مثل بزرگا به نظر برسم ولی خب هرکی میبینه میگه نهاااایتش بهت میخوره ۱۸ سالت باشه در صورتی که ۲۳ سالمه ولی چون بچه تر به نظر میرسم هیشکی منو جدی نمیگیره انقدر لجم میگیره😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
خب به نظرم مردا فرق میکنن تا خانوما. من خودم ۲۳ سالمه ولی همه میگن نهایتش بهت میخوره ۱۸ سالت باشه. ...

ن بخدا اکثرا دوستا و اشناهام اینجور نیستن و از بین همه من فقط اینطورم

شاید باورتون نشه به حدی سنم بالا میزنه که یه روز صب که مادرم رو بردم فیزیوتراپی و کاراشو انجام دادم و بعد رفت ورزشاشو انجام داد و روز بعد من نبودم ببرمش خودش رفت و منشی ازش پرسیده بود پس شوهرتون که دیروز اومده بود همراهتون نیس که شما که میرین تو این وسایلو تحویل بگیره😂😂

2790
2778
2791
2779
2792